Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Exclusiv cristoiuTv. Corina Crețu povestește cum i-a făcut Viorica Dăncilă un gest amenințător în lift

Europarlamentara Corina Crețu a făcut, marți seara, la cristoiuTv, dezvăluiri legate de relația ei cu Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă și a povestit care a fost momentul care a determinat-o să plece din PSD.

Pe vremea când era comisar european, Corina Crețu încerca să aprobe cât mai multe proiecte pentru România, cu condiția ca acestea să existe și să fie bine făcute.

„Am intrat în conflict cu Liviu Dragnea de la aceste proiecte și șanse care s-au pierdut. Foarte mulți oameni îi spuneau că eu nu ajut. I-am spus să mă întrebe personal de aceste lucruri”, a spus invitata.

Momentul care a determinat-o să plece a fost 10 august 2018: „Am plecat pentru că nu m-am mai regăsit, a fost momentul 10 august. Atunci i-am spus soțului meu că îmi voi căuta un post în instituțiile europene. Eram exasperată de toate discuțiile, de minciuni”.

În lift, la Bruxelles, a avut loc un episod care a uimit-o.

„Și Viorica, doamna prim-ministru, era așa de dezinformată. La un moment dat, în lift, îmi arăta mie cu degetul că nu aprob podul de la Brăila. Eram cu domnul președinte Juncker și i-am spus: «Viorica, tu trebuie să mă informezi pe mine care e stadiul unui pod, că eu nu pot să știu toate podurile din 28 de țări. Ție ți se spune că nu-l aprob și nici nu a venit la Comisia Europeană proiectul. Nici azi nu este depus». Bineînțeles că le era foarte ușor să spună tuturor că eu sunt de vină”, a explicat eurodeputata.

Ion Cristoiu, realizatorul emisiunii, a remarcat că era acuzată că boicotează România.

Corina Crețu a explicat că în 2018 a scris scrisori către fiecare minister cu stadiul, cu ce s-a convenit în legătură cu proiectele, însă miniștrii erau schimbați foarte des și fiecare o lua de la zero mutând prioritățile. „Nimeni nu anticipa, în 2015, când s-au făcut aceste programe, că se vor schimba 8-9 miniștri la Transporturi, 7 miniștri la Sănătate și alții. Fiecare era cu programul lui, cu viziunea lui, cu regiunea din care venea. Această politizare trebuie să înceteze pentru că pierde România și, în final, pierd cetățenii”, a spus fostul comisar european.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *