Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Exclusiv cristoiuTv. Gabriel Oprea: Nu te poți bate cu statul, statul și sistemul sunt același lucru

Fost vicepremier, omul care a fost cândva una dintre viorile principale în orchestră, Gabriel Oprea, a spus, într-o emisiune la cristoiuTV, că nu te poți bate cu statul, că statul și sistemul sunt același lucru. „Statul era alcătuit și din dvs”, a precizat Ion Cristoiu. „Da, eram vicepremier pe securitate”, a spus invitatul.

El a vorbit despre celebra scenă „Sufrageria lui Oprea”, care s-a întâmplat în noaptea de 6 spre 7 decembrie 2009, când a avut loc al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

În ceea ce îl privește pe George Maior, Gabriel Oprea spune că a crezut că sunt prieteni.

Dacă ar mai repeta acest episod, Oprea spune că ar mai invita doar două persoane:

Gabriel Oprea nu a renunțat la politică, el candidează independent pentru Camera Deputaților.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *