Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Exclusiv cristoiuTV. Sorin Grindeanu: Nu câștigăm alegerile dacă ne facem că facem

Fostul premier social-democrat, Sorin Grindeanu, a participat, miercuri, la o întîlnire cu lideri PSD. Invitat la cristoiuTv, acesta a explicat că a venit momentul ca PSD să iasă la bătaie și să redevină o forță.
„Eu vreau să văd un proiect politic serios pe care-l face PSD. Vreau să văd că își propun cu adevărat să câștige alegerile, locale și parlamentare, când or fi ele. Vreau să văd determinare, vreau să jucăm. PSD, niciodată nu a intrat în bătălii, decât poate anul trecut, la prezidențiale, pierdute dinainte. Am o senzație, în aceste luni, că toată lumea stă într-o tăcere, mergem înainte spre pierdere. Una a fost ianuarie-februarie, când situația pe care a moștenit-o Marcel Ciolacu și Paul Stănescu nu a fost una simplă. Din contră, complicată. Se vorbea atunci de alegeri anticipate, se vorbea de alegerea primarilor în două tururi. Nu s-au mai făcut acele lucruri. Partidul venea după două rânduri de alegeri pe care le-a pierdut urât. Nu mai suntem în ianuarie sau februarie, situația este cu totul alta. Forța acestui partid nu a stat tot timpul în lideri, a stat și în lideri, dar a stat în acea armată nevăzută de simpli oameni care mergeau din ușă în ușă, militanți. Acea forță nevăzută se așteaptă, nu să luăm vreo 30%, ca în ianuarie și să intrăm în opoziție, ci să câștigăm alegerile. Nu câștigăm alegerile dacă ne facem că facem și nu facem opoziție în adevăratul sens al cuvântului”, a explicat invitatul. Acesta a precizat că doar în aceste condiții se va întoarce în PSD, dacă devine o formațiune ofensivă.

 

Sorin Grindeanu, care este și președinte ANCOM, a explicat în ce constă implementarea 5G. Detalii, în emisiune:


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *