Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Exclusiv cristoiuTv. Unde se tratează primii demnitari ai țării

Prima femeie general care conduce un spital militar din România a fost, luni seara, invitata lui Ion Cristoiu la cristoiuTv.
Deloc rigidă, dimpotrivă, Dr. Florentina Ioniță-Radu a povestit despre viața într-un spital militar, despre prejudecățile pe care le-a învins, despre familia ei.

Comandantul Spitalului  Militar Central „ Dr. Carol Davila” a explicat care sunt diferențele dintre unitatea pe care o conduce și un spital civil.
În primul rând, la acest spital sunt arondați primii demnitari ai țării.

În rest, diferențele nu sunt prea mari, poate doar o disciplină, tipic militară, se simte mai pregnant aici.
Dr. Florentina Ioniță-Radu a vorbit și despre istoria acestui spital, construit în 1831, și despre evenimentele pe care speră să le poată organiza anul viitor, la împlinirea a 190 de ani de activitate.

Întreaga emisiune o puteți urmări aici:


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Exclusiv cristoiuTv. Unde se tratează primii demnitari ai țării”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *