Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

EXCLUSIV. Toate buletinele de vot trimise prin poștă sunt marcate printr-un filigran electronic

„Roboțeii utili ai globalismului” Iohannis și Ciolacu ar putea să prezinte felicitări lui Trump din 2021. Un oficial american dezvăluie că toate buletinele de vot trimise prin poștă de Partidul Democrat sunt marcate printr-un filigran electronic și vor fi urmărite prin calculator. Într-un proces pe corectitudinea alegerilor, Republicanii au majoritatea la Curtea Supremă de Justiție a Statelor Unite.

Administrația Donald Trump a implementat un „filigran electronic” pentru buletinele de vot trimise la domiciliile alegătorilor (inclusiv prin Guvernatori numiți de Partidul Democrat), a dezvăluit un oficial american, apropiat serviciilor de securitate americane, Steve Pieczenik„Fiecare buletin de vot a fost însemnat cu ceea ce se cheamă «QFS blockchain», un cod de codificare și astfel știm foarte bine unde se află fiecare buletin de vot, unde a mers și cine îl are, deci acestea nu sunt alegeri furate. Sunt coduri foarte greu de spart”, a declarat Pieczenik într-o emisiune televizată. Altfel spus, el susține că tehnologia a salvat integral sau parțial probe ale unei eventuale fraude electorale.

Steve Pieczenik a susținut că totul face parte dintr-o operațiune de menținere a „integrității votului” din noiembrie și că 20 000 de membri ai Gărzii Naționale au fost deja trimiși în mai multe state nord-americane (Washington, Delaware, Arizona, Texas ș.a.) , fără avertizarea presei, eventual pentru menținerea ordinii publice, în contextul numeroaselor violențe provocate de suporterii de extrema stângă ai Democratului Joe Biden. „Nu este un război civil. Ceea ce se întâmplă acum este o operațiune «sting» (operațiune-capcană, n.n.) sofisticată, inițiată de Trump (Donald, candidat Republican, președinte al SUA, n.n.). Este o schemă gândită de Trump cu mult timp înainte”, a explicat fostul responsabil american, care a completat: „Este un cod sofisticat, vom afla care voturi sunt false, care voturi nu sunt false, dacă le aruncă, acestea conțin implementări de comunicații cibernetice pentru care avem coduri, știm exact ce a fost aruncat, ce a fost plasat, unde sunt și unde au fost duse”.

Dezvăluirile lui Steve Pieczenik vin la puțin timp după ce echipa de campanie a lui Trump a sesizat penal mai multe neregularități în State-cheie unde se acuză că Democrații au pus în aplicare un plan de fraudare a scorului electoral, prin folosirea votului prin corespondență: s-a susținut public că au fost trimise milioane de buletine de vot la domiciliile unor americani (unii au primit până la 15 formulare acasă) care erau decedați, părăsiseră zona din cauza COVID sau nu au răspuns, și în numele cărora s-a votat ulterior la centrele de votare.

Donald Trump s-a opus cu mult timp înainte de alegeri ideii de „vot prin corespondență” considerându-l vulnerabil la fraudă masivă, amenințând că orice probă de furt prin corespondență va fi prezentat Curții Supreme de Justiție, unde judecătorii-nominalizați Republicani au majoritatea. Steve Pieczenik a fost consultant la Biroul american pentru prevenirea terorismului și adjunct pentru Secretarii de Stat Henry Kissinger, Cyrus Vance și James Baker (administrațiile Ford, Carter, Reagan și George W. Bush).

(https://blogtraianhoria.wordpress.com/)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „EXCLUSIV. Toate buletinele de vot trimise prin poștă sunt marcate printr-un filigran electronic”

  • O sa vedem oare „dimocrasi ” „la nudul gol „?

  • Am auzit, am si vazut o emisiune cu Dl. Pieczniek.
    In primul rand nu mai are nici o functie oficiala, are 76 de ani.
    Presupunand ca e cum zice el, democratii n-ar fi stiut de chestia cu codul?
    E vorba de SUA nu de Burkina Faso.
    Sigur, vom vedea, la ei probele sunt totusi probe.
    NB. Dar, intradevar, un prieten american mi-a confirmat ca el a primit 5 plicuri, pentru ca are 5 proprietati.El zice ca a votat doar odata.

  • L-au felicitat deja pe Biden. Ce mai conteaza una in plus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *