Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Experiment social. Nu toate viețile contează

Americanul Joey Salads a făcut un experiment cu camera ascunsă. A mers într-un cartier dominat de albi, în fața unui hipermarket, cu un afiș pe care scria: „Black lives matter”. Apoi a mers într-un cartier dominat de afro americani cu afișul „All lives matter”.

Albii l-au lăsat în pace chiar și cei nu erau de acord cu el, au făcut doar remarci neagresive. Afro-americanii au sărit în mai multe rânduri să-l bată, chiar și câte doi odată, i-au rupt afișul și l-au fugărit.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Experiment social. Nu toate viețile contează”

  • Conform anumitor profetii, americanii se vor distruge din interior, va fi razboi civil, ura intre rase a fost cultivata cu multa grija inca de la crearea usa, acuma se face o repetitie, toti globalistii sustin revoltele, ciparea, virusii tot de ei creati pentru reducerea populatiei, nebunii astia superpotenti il vor instaura pe Mesia al lor care este anhristul, e util de vizionat un film american realizat in 2011, nu-mi amintesc titlul

  • E facatura presstitute media si astia-s echivalentul trupelor de asalt SA a lui Hitler.
    In realitate numarul negrilor omorati de politie a scazut in ultimii ani si este mai mic decat numarul ALBILOR omorati de politie.
    Statistica The Whashington Post

    https://www.unz.com/article/the-manufactured-crisis-of-police-racism/

  • Atat doar ca „experimentul” e din 2016 si de fapt este un fals, e regizat, la fel ca si alte asemenea „experimente” rasiste facute de „prankster”-ul „Joey Salad” (Joseph Saladino):
    https://www.thedailybeast.com/joey-salads-youtube-star-famous-for-racist-pranks-launches-congressional-bid
    https://www.mandatory.com/living/1145871-popular-youtuber-joey-salads-racist-social-experiment-exposed-fake

    N-ar trebui cumva verificat mai intai orice material inainte de a fi publicat?

  • Corectitudinea politică a spălat creiere. Care va să zică, bătăușii ăia au sărit pe omul cu afișul fiindcă el susținea că „Toate viețile contează”? Nu e adevărat că toate viețile sînt importante? Nu contează toate viețile ptr acei huligani? Corectitudinea politică a incitat rasele și religiile unii împotriva altora. Obama a fost sinistru în acest domeniu, dar și alți lideri. Dar idioții îi numesc „geniali”. Occidentul trebuie să limpezească rapid toate astea altfel se vor acumula tensiunile și nimeni din guverne nu își dorește asta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *