Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Faptul divers – cum omoară un strănut

Un medic specialist în boli pulmonare e scos din minți de matematicile guvernamentale: „Estimez că 80% dintre diagnosticele covid sunt false în special în cazurile de deces. În 2009 eu însumi am scris pe certificate «decedat în urma H1N1», chiar dacă era vorba de canceroși în stadiu terminal. Mi-e rușine de asta. Am dovezi că acest fenomen nu doar că e încă prezent, s-a amplificat.”

Ariane Bilheran, doctor în psihopatologie: „Unul dintre simptomele pe care le prezintă victimele persecuției este starea de confuzie mintală [NB: concept patologic]. (…) Această confuzie mintală e generată în special de limbajul paradoxal: sănătoșii sunt în realitate bolnavi (potențiali purtători de gemeni, deci bolnavi), bătrânii pe care ar trebui să-i protejăm sunt în realitate abandonați sau uciși (vezi ordinele de neresuscitare), copiii sunt maltratați. (…) Alte paradoxuri: pentru a trata o boală cu simptome respiratorii ne blocăm respirația (masca a devenit deja fetișul acestei «pandemii»…). Răul paranoic se răspândește: toată lumea e dușmanul meu și mă poate contamina, chiar și partenerul poate deveni dușman, așa că trebuie să mă izolez. (…) O mână de psihopați nu pot conduce lumea decât dacă noi consimțim și acceptăm.

ARD susține că 68% dintre nemți sunt mulțumiți și foarte mulțumiți (7%) de activitatea guvernului în perioada pandemiei, iar 32% nemulțumiți sau foarte nemulțumiți (10%). Nu trebuie să ne lăsăm induși în eroare: printre nemulțumiți și foarte nemulțumiți se înscriu mulți care consideră că guvernul nu a fost destul de autoritar (în august erau 28%).

Afacerea cu vaccinuri: „Avem de-a face cu un tipar al folosirii medicamentelor ineficiente: la cea mai mică suspiciune, le administrăm cu viteză maximă, așa încât succesul o să rezulte din faptul că unii dintre cei tratați nu au avut nicidecum gripă. Cine tratează multe persoane cu neplăceri minore se poate lăuda cu foarte mulți vindecați!” După aceeași schemă logică, dar în sens invers, cine strănută intensiv și concertat pe bolnavii în stadiu terminal o să dea naștere unui val de decese provocate de strănut (dacă nu ne place strănutul, îl putem înlocui cu țipete, pârțuri sau ce mai avem la îndemână).

Ghici cine e criminalul! Iain Davis, dezlănțuit, cu date incontestabile: „Vârful mortalității în Anglia și Țara Galilor a fost între 9 și 12 aprilie. În acea perioadă Institutul Național de Sănătate a retras recomandarea «a nu se transporta la spital». Înaintea acestei retrageri, ca urmare a politicilor de izolare implementate «pentru a proteja Institutul», Institutul a decis să nu permită internarea în spitale a unor pacienți care făceau parte din anumite grupe de risc. Asta a însemnat refuzul tratamentului pentru cei de peste 70 ani care aveau semne vitale normale și pentru cei care se pare că au fost puși în categoria celor care nu trebuia să fie resuscitați, indiferent de starea lor de sănătate. În același timp guvernul și Institutul Național de Sănătate făceau presiuni asupra celor în vârstă pentru ca aceștia să semneze acorduri de tip «a nu se resuscita».”

Între timp, în România, plutonierul sănătății continuă să halucineze (pentru internarea celor loviți de delir nu există ordine de guvern): „Suntem în situația în care am gestionat a doua fază a primului val…” Iar șeful lui, tablagiu politic cu aere de ofițer, anunță că școala ar putea începe în 15 septembrie de pe 1 octombrie, pentru că „o mare parte dintre cei infectați au spus că au fost într-un concediu sau într-un weekend într-o deplasare de concediu”. Fericiți cei deplasați cu duhul!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii