Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Fiecare cu penalii lui

Ce voiam sa vă spun…viceprimarul Tomescu de la USR+, supărat că nu-i dă Nicușor Dan ciolan, a dat din casă numele PNLiștilor puși pe funcție la Primăria Capitalei.
Insist să nu uitați vorbele lui Moise Guran: ”o înțelegere pur și simplu penală” între Ludovic Orban și Nicușor Dan, privind ocuparea unor posturi de director.
Ce zice Tomescu:
– Liliana Fedorca – ca șefă a Direcției de Educație, (de fapt e Directia de Cultură)
– Victor Picu – șef la Direcția de Arhitectură Peisagistică,
– Marian Dinu – director la Centrul Palatele Brâncovenești,
– Dan Croitoru – șef la Administrația Cimitirelor
– Cornel Pieptea – în conducerea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București Ilfov.
Cel din urmă, Cornel Pieptea e fost consilier general și viceprimar pe vremea lui Oprescu. A fost TRIMIS ÎN JUDECATĂ de către procurorii DNA, cu dosar la Tribunalul Bucuresti, pentru ȘPAGĂ peste 80.000 de euro ca să aprobe construirea unui supermarket și a unui liceu privat, cât era ales local.

(Text de George Ciubotaru)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *