Marcel Ciolacu: Nu sunt un mare fan al alegerilor anticipate, dar dacă nu se doreşte rotaţia premierilor, atunci cred că aceea ar fi direcţia (news.ro)

Florin Cîțu a primit în plic demiterea lui Vlad Voiculescu


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Florin Cîțu a primit în plic demiterea lui Vlad Voiculescu”

  • Perfect adevarat in legatura cu ordinul
    criterii carantinare si cu predictiile lui jurma. Dar smecheria consta in cifrele utilizate in declararea starii de carantina, cifre care pit fi usor manipulate. Problema nu este in interpretare si previziuni, ci in autenticitatea datelor. Se fac si teste PCR si teste rapide. Se comunica ca pozitive si cele din rapide. Testarea nu reprezinta o realitate, este o testare pe definitie de caz, la prezentarea in spital a unui pacient cu o alta afectiune, dar care poate fi dat ca pozitiv covid, situatie care poate convine si pacientului, prinde loc in spital, neavand alt spital. Cazurile pozitive pot fi gasite usor in unitati de asistenta. Orasele mari, orice localitate poate fi „dotata” cu oricate cazuri pozitive, cate se doresc pentru a stabili o carantina. In izolare la domiciliu se pot baga oricate persoane dorim pentru a se face numarul. Intro llocalitate pot exista 10 locuri ocupate la ATI covid, deci 100% ocupate, dar si 20 locuri ATI , toate neocupate in spital non covid. Cifrele utilizate, fara a fi explicate corect, sunt doar pentru mentinerea starii de alerta.