Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Florin Cîțu: România are cea mai rapidă revenire economică din istorie

Politicienii și-au găsit o agora unde pot bate câmpii cu grație, reduce la tăcere vocile critice și conviețui în bula lor, în care sunt frumoși și deștepți: Facebook. Exemple strălucite, din păcate neexploatate la adevăratul potențial, au fost Violeta Alexandru și Marcel Vela. Prima și-a făcut din Facebook o oglindă în care se admira singură și își aprecia hărnicia fără seamăn. Vela, bietul Vela, a fost probabil o victimă a unor consilieri plătiți să-și bată joc de el.

„Am promis, am făcut.
Economia României a crescut cu 2.8% în primul trimestru din 2021.
Felicitări, români!
România are cea mai rapidă revenire economică din istorie, ca răspuns la cea mai mare criză economică din ultima sută de ani.
Am luat cele mai bune măsuri și economia a răspuns pozitiv.
Acum pregătim toate măsurile ca economia României post-pandemie să fie mai puternică, mai competitivă, mai rezilientă.
În următorii ani, eu mă aștept la o creștere economică care să spulbere toate estimările făcute până acum și de care să beneficieze TOȚI romanii.
#RomaniiTrebuieSaStie”

În câteva minute după postare, românii au încercat să-l aducă pe Cîțu cu picioarele pe pământ. Iată câteva mesaje:

Ion Andrei-Alexandru
Doar povesti, în România reala oamenii mor cu zile în spitale, pensiile sunt foarte mici și sistemul de învățământ e un dezastru!

Daco Romana
Ați făcut pe dracu. Firme inchise, oameni in șomaj, prețuri exorbitante, doar câteva categorii de bugetari si pensionari speciali fericiți, centre de vaccinare pentru esentiali,instituții publice inchise, spitale in care nu ai vrea să ajungi, restricti… Vezi mai mult

Andrei Pavel
Când INS anunța creștere în guvernările PSD ziceai că-s pesediști și că nu trebuie crezuți, acum când anunță creștere (de fapt scădere comparativ cu 2020) pt voi, ne zici că INS sunt miezul

Alexandru Popescu
Ați tăiat orice ajutor pentru nou născuți, asta e grija liberală pentru viitorul acestei țări? Dacă v-aș spune rușine, știu că nu aveți, obrazul e gros și insensibil la nevoile copiilor, doar cifrele trebuie să arate bine!

Ana Maria Amalia
Wow!Mă intreb cine va scrie aceste discursuri dl Florin Cîţu !Pare a fi stilul lui Nicolae Ceaușescu ,dar nu nu el vă ajută!Diferența e că Ceaușescu vorbea și facea!

Lupescu Cornel Marcel
În ce se regăsește aceasta creștere economica pentru românul de rând???? Benzina a crescut cu 1 leu în 3 luni, locurile de parcare în București sau scumpit de 7-8 ori, ce cumparam acum 1 an cu 500 de lei acum cumpăr cu 700…..salariile amărâților au rămas la fel… Chiar vă rog domnul Câțu, Spuneți-mi unde se regăsește aceasta mirobolanta creștere economica pentru românul de rând!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Florin Cîțu: România are cea mai rapidă revenire economică din istorie”

  • „Sticlă, benzină, cârpă și chibrit”

  • Sictir drogat jegos

  • „România are cea mai rapidă revenire economică din istorie” Istoria din zapacela celor doi neuroni . Romanii sunt saraci , flamanzi , fericiti ca au o trotineta ! Au datorii uriase la Banci unde sunt actionari cei alesi chiar de ei (Prostovanii)

  • Infantilul asta inca e cu tata-n gura si habar nu are de realitatea de azi.Il compatimesc,saracul ce gandire are.Un prematur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *