Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Fotbal: EURO 2020 e gata, azi începe campionatul României

După grandiosul spectacol oferit de italieni la turneul final EURO 2020, revenim cu picioarele pe pământ la săracul nostru campionat intern. Abia se mai târâie sub povara datoriilor, temperaturilor ridicate și a neputinței conducătorilor de cluburi, dintre care mulți se află la închisoare, ori au trecut pe acolo.

Prima partidă din prima etapă a campionatului intern de fotbal Liga I începe azi, 15 iulie, de la ora 20,30 între FC Botoșani și FCSB. Ajunsă echipă de mijlocul clasamentului, care nu a mai câștigat un trofeu de pe vremea epocii de piatră, gruparea fără stadion a lui Gigi Becali va avea o viață grea și în viitorul sezon.

Celelalte meciuri, conform tragerii la sorți, sunt următoarele: Dinamo Bucureşti – FC Voluntari, CFR Cluj – FC U Craiova 1948, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – Academica Clinceni, Rapid Bucureşti – Chindia Târgovişte, Gaz Metan Mediaş – CS Mioveni,
UTA Arad – Farul Constanţa și Universitatea Craiova – FC Argeş.
Dumneavoastră aveți un favorit?

Monotonia acestei ediții va fi puțin deranjată de vuietul suporterilor giuleșteni veniți în prima ligă de fotbal după ce idolii lor au dus o viață grea în diviziile inferioare de fotbal.
Dar și de rivalitatea puternică dintre grupările oltene cu sediul la Craiova.

Suntem în fața ediției de campionat intern cu numărul 104.
La debut, specialiștii jocului cu balonul rotund întrevăd un duel interesant între FC Botoşani şi FCSB. Moldovenii nu se vor mai putea baza pe căpitanul din precedentele ediţii, Jonathan Rodriguez, transferat de CFR Cluj, şi pe Hamidou Keyta, cel mai bun marcator din istoria grupării din Botoșani pe durata unui campionat, 14 goluri în sezonul precedent.

În schimb, FCSB începe noul sezon cu cel mai necunoscut antrenor din câți a avut pe bancă: Dinu Todoran! A retrogradat în sezonul trecut în Liga 3 cu CSM Slatina, dar l-a convins pe Gigi Becali după ce acesta a aflat că atunci când a fost sunat „era la duhovnicul său, la mănăstire”.
Sincer să fiu cu dumneavoastră, nu știu nici cine va câștiga joi seara și cu atât mai puțin cine va obține la anul titlul de campioană. Să fim sănătoși până atunci!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *