Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Fotbal: Mirajul cifrei șapte

Ieri seară, 7 iulie, adică 7, luna cu numărul 7, la ora 7 și 7 minute a fost retras tricoul cu numărul 7 purtat de legendarul atacant stelist Marius Lăcătuș.
Evenimentul a avut loc în cadrul partidei amicale Steaua – OFK Belgrad, ce a marcat inaugurarea noului stadion din cartierul bucureștean Ghencea.
Este vorba de formația OFK Belgrad, echipa care a fost adversara „militarilor” la deschiderea fostului stadion pe 9 aprilie 1974.

Vă mai dau câteva argumente din magia cifrei 7, curcubeul are 7 culori, exista 7 continente (Europa, America de Nord, America de Sud, Africa, Asia, Antarctica, Australia), 7 minuni ale lumii antice (Marea Piramida de la Giza, Grădinile suspendate ale Semiramidei, Templul zeiței Artemis din Efes, Statuia lui Zeus din Olimpia, Mausoleul din Halicarnas, Colosul din Rodos și Farul din Alexandria).

Mai am, nu plecați acasă: cerul este împărțit în 7 elemente (atmosferă, exosferă, lonosferă, termosferă, mezosferă, stratosferă și troposferă). Să îmi spuneți dumneavoastră câte zile are o săptămână? 7!

Am scris în textele precedente, puteți verifica ușor asta intrând la secțiunea invitaților pe cristoiublog.ro, că eu merg pe mâna italienilor la actuala ediție a campionatului european de fotbal seniori.
Peninsularii au mai făcut marți încă un pas decisiv spre titlul continental pe care îl vor obține duminică 11 iulie, anul de grație 2021.

Selecţionata de fotbal a Italiei s-a calificat în finala EURO 2020 după ce a învins reprezentativa Spaniei cu scorul de 4-2, la loviturile de departajare, marţi seara, pe Stadionul Wembley din Londra, în prima semifinală, în care scorul a fost egal după 120 de minute, 1-1 (0-0, 1-1).

Între timp, s-a disputat, miercuri seara, și a doua semifinală, tot pe Stadionul Wembley din Londra, adică o confruntare dramatică între echipele Angliei și Danemarcei.
Nu uitați, puneți limonada la rece. A mai rămas o singură partidă din EURO 2021. Dumneavoastră cine credeți că va ridica trofeul deasupra capului?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *