Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Fotbal: Plonjon în bere italiană

Italia a câștigat turneul de fotbal EURO 2020, învingând în finală Anglia cu scorul 3-2 după prelungiri și lovituri de departajare.
Am zis că merită să văd și eu măcar ultimul meci din acest turneu. Cobor, deci, la o terasă a blocului și începe transmisia. Impresionantă revărsarea de suporteri englezi de la stația de metrou până la stadionul Wembley.

Crainicul anunță prezența a 58.000 de fani britanici și numai 7.000 de italieni pe arenă.
Intrăm pe cel mai frumos stadion al lumii, după mulți specialiști. O mașină teleghidată aduce balonul la centrul terenului după ceremonia de închidere a competiției.

Nu începe bine jocul și englezii bagă gol în minutul 2. În minutul 11 începe ploaia. Pe la minutul 20 trebuie să mă duc acasă să mă culc, dacă sunt sculat înainte de apariția zorilor.
Noaptea mă scol de câteva ori să văd rezultatul. La 23.56 mă scol și mă uit pe internet. Italienii au reușit să egaleze. Scor 1-1. Dau și sonorul pe Radio România Actualități. Se intră în prelungiri. Mă culc iar. După ora 3 intru din nou și văd că peninsularii au câștigat, așa cum prognosticam încă din zilele trecute. Mă culc iar și după 5 dau drumul la motoare. Știri, comentarii, înregistrări filmate cu loviturile de departajare și atmosfera de pe străzile Romei.

Naţionala Italiei este noua campioană europeană, după ce a învins echipa Angliei cu scorul de 3-2 la loviturile de departajare, duminică seara, pe Stadionul Wembley din Londra, în finala EURO 2020, în care scorul a fost egal, 1-1 (0-1, 1-1), la finalul celor 120 de minute.

Campion mondial cu Italia în 2006, Daniele De Rossi face acum parte din staff-ul antrenorului Roberto Mancini și a fost vedeta bucuriei din vestiar. Iată cum au sărbătorit proaspeții campioni continentali.
Fostul mijlocaș al Romei a marcat succesul într-un mod inedit și a plonjat pe mai multe mese lipite și udate din belșug cu bere de către jucători.

În orașele din peninsulă, tinerii acoperiți cu steagul italian trăiesc, la cote maxime, loviturile de departajare, iar la final explozie de bucurie cu lacrimi. Un tânăr mai înalt vine în fața camerei de luat vederi și strigă din toate puterile: „Incredible! Incredible!”.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *