Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Fotbal: Un sloven dă primul gol al sezonului. Dinamo schimbă un antrenor ceh cu un italian

Da, știm că sunt mulți jucători străini în campionatul nostru de fotbal. Tot așa, jucători români activează la echipe de peste hotare. Dar…Parcă normal era să avem și nou un autor român al primului gol din noul campionat intern Liga I.
Nu! El a fost înscris de un străin.
Primul gol al sezonului 2021/2022 din Liga 1 a fost marcat de slovenul Rajko Rep (31 de ani). Mijlocașul cu 5 selecții în prima reprezentativă a șutat puternic dintr-o lovitură liberă de la 17 metri. Zidul ilfovenilor a cedat, iar portarul Aurelian Păun a văzut târziu mingea.
Partida Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – Academica Clinceni s-a terminat cu scorul de 2-0.

Echipa de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a anunţat recent pe pagina sa de Facebook că internaţionalul sloven Rajko Rep a semnat un contract pe trei ani.
Mijlocaşul ofensiv, în vârstă de 31 de ani, a jucat ultima oară a jucat la TSV Hartberg (Austria), dar a mai evoluat în carieră, printre altele, şi la echipele LASK Linz, Austria Klagenfurt, Mura 05 sau NK Maribor.

Sepsi OSK i-a mai transferat pentru acest sezon viitor pe extrema dreapta Cristian Bărbuţ (Universitatea Craiova), pe atacantul bulgar Ţvetelin Ciunciukov (Academica Clinceni), pe mijlocaşul ofensiv Cătălin Golofca, care până acum a evoluat sub formă de împrumut de la CFR Cluj, pe portarul Răzvan Began (Dunărea Călăraşi) şi pe mijlocaşul nord-macedonean Stefan Askovski (FC Botoşani). De asemenea, Dimitrov şi-a prelungit contractul cu încă un an.

Pe de altă parte, Dinamo București aflată într-o situație disperată din toate punctele de vedere, renunță la un antrenor principal, ceh, pentru un italian.
Acum ce vor zice jucătorii din țara noastră? Dar antrenorii români? Nu mai au ei loc în schemele echipelor de fotbal din România?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *