Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Fotbaliștii polonezi au refuzat să îngenuncheze pentru BLM

În Premier League, a îngenunchea în semn de apreciere față de Black Lives Matter (BLM) înainte de un meci este o practică larg răspândită. Totuși, în meciul de calificare la Cupa Mondială între Polonia și Anglia de pe stadionul Wembley din Londra, echipa de fotbal poloneză a refuzat să îngenuncheze pentru BLM.

În schimb, la fel ca jucătorii cehi în timpul meciului cu Țara Galilor, au arătat o etichetă de pe mâneca stângă a tricourilor lor pe care scria „respect”. Decizia jucătorilor polonezi a provocat reacții pe rețelele de socializare, dar majoritatea comentariilor au evaluat pozitiv gestul.

Federația Poloneză de Fotbal (PZPN) a publicat, de asemenea, o declarație oficială privind problema jucătorilor polonezi care nu au îngenunchiat. Aceasta a precizat că gestul echipei naționale poloneze a fost neutru și apolitic și că toți reprezentanții polonezi s-au opus complet oricărei expresii de rasism și intoleranță, precizează RMX. (DCNews)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Fotbaliștii polonezi au refuzat să îngenuncheze pentru BLM”

  • Profilul unui marginalizat ”politically correct”: sex masculin, caucazian, căsătorit, heterosexual, religie creștin ortodoxă, chel, gras, intelectual, etc.

  • Daa englezii se simt cu musca pe caciula pentru ce au facut Africii in perioada coloniala n-au decat sa ingenuncheze,sa faca matanii ,sa faca ce doresc.De ce ar ingenunchea polonezii ,romanii,cehii ,sarbii ca doar n-au oprimat pe nimeni.Bravo,Polonia.Bine ca n-a fost Romania ca ne faceam inca odata de ras in fata lumii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *