Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Fotbalul și pauza de mască

Vă bucurați că au căzut botnițele, afară?
N-ați înțeles nimic!
Sunt mai mulți prieteni care pot fi martori că am anticipat mișcarea.
Botnița cade temporar fiindcă vine și la noi Campionatul European de fotbal.
De aceea au scăzut incidențele, atât de brusc, mult și inexplicabil. Fiindcă de schimbat, în restricții și în comportamentul populației, nu s-a schimbat nimic. Doar s-a mai încălzit vremea – dar parcă tot ei ne spuneau că Covrigul nu depinde de temperatură, nu?
Treaba e că România nu poate să se facă de cacao atunci când vor veni aici suporterii străini. Găzduim 4 meciuri din CE și vor veni aici suporteri din Austria, Macedonia de Nord, Ucraina și Ungaria. În niciuna dintre aceste țări NU e obligatorie masca în exterior. Le-am verificat pe toate.
Cum oprești austrieci sau ungurii să se plimbe să scandeze cu galeriile prin Centrul Vechi, fără mască? Ar ieși cu iureș și bătaie cu poliția.
Cum îi convingi să-și pună masca după ce beau jde mii de beri?
Cum amendezi un cetățean străin că n-a avut mască în exterior? Fix i se rupe! Și unde îi trimiți amenda și cum îi iei banii, dacă nu plătește? Are ANAF vreo putere în Ucraina?
La fel și cu umblatul noaptea. Ce să le faci suporterilor care beau afară după ora 22?
Organele care îi amendează pe români ar deveni ridicole, fiind în imposibilitate să amendeze microbiștii străini care ar încălca restricțiile pe care le-am avut până azi. Așa că le-au ridicat un pic , de acum și până când se va desfășura optimea de finală a CE, programată la final de iunie, în București. În optime putem avea suporteri din Portugalia, Franța, Germania – nici la ăștia nu se poartă mască afară. Deci, se ridică restricțiile ăn București și normal că și în restul țării, că ungurii, macedonenii și ucrainenii poaye vin cu autocarele în Capitală. Doar nu le pui măști pe drum?
Nu vă faceți iluzii, e doar o pauză de mască înainte de repriza a doua de (o)presiune la poarta cu vacsinarea.
Mai vorbim după iunie. (Sursa: Facebook Grigore Niculescu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Fotbalul și pauza de mască”

  • Bajetii care au lansat pandemia au avut o minte sclipitoare, diabolica si malefica in acelasi timp. E clar ca unul din obiective a fost vaccinarea, urmata de culegerea de date (digitalizarea certificatelor „verzi”) cu tinta finala de control total al populatiei globului. Viitorul e al gulagului digital. Cine se va opune va avea soarta lui Arthur. Va fi „extras”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *