Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Foto. Aeroportul din Kabul a fost redeschis. Sute de persoane înghesuite la bordul unei aeronave Air Force C-17

Aeroportul din Kabul, unde se spune că cel puțin cinci persoane au fost ucise în timp ce mii de oameni au încercat să părăsească țara, s-a redeschis acum sub controlul SUA. Zborurile de pe aeroport au fost ținute la sol după ce oamenii au început să alerge spre avioanele de pe pistă. Unii s-au agățat de acestea într-o încercare disperată de a scăpa de țară.

Separat, agenția de știri Reuters relatează că un avion militar german a aterizat la Kabul pentru a evacua cetățenii străini și personalul local. Țări precum SUA, Germania, Marea Britanie și Canada folosesc avioane militare pentru a-și extrage cetățenii din Afganistan, în timp ce se luptă să evacueze și afganii care au lucrat cu trupele lor.

Într-o imagine publicată pe rețele de socializare se pot vedea sute de afgani înghesuiți la bordul unei aeronave militare. Cele 640 de persoane au fost urcate la bordul avionului de tip Boeing C-17 aparținând forțelor aeriene americane, depășind numărul maxim admis pentru acest tip de aeronave.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *