Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Foto. Ciocoii vechi și noi

Dan Barna își scapă din mână ochelarii pe jos. Nu se ridică să-i recupereze. Un angajat al Camerei este chemat, ridică ochelarii și îi dă înapoi liderului USR. Scena a durat 33 de secunde și s-a petrecut, luni, în Camera Deputaților în timp ce vicepremierul asculta, din banca rezervată Guvernului, discursul președintelui PSD, Marcel Ciolacu. (Libertatea)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Foto. Ciocoii vechi și noi”

  • Strainii, un ungur si un sas, le arata romanilor cine sint si vad ca nu pricep nimic. Pe cei mai multi ii calca in picioare si vad ca se simt chir f bine, din moment ce nu reactioneaza deloc. Sa ma mir ca toti ambasadorii isi permit sa faca ceea ce nici nu se gindesc sa incerce in alte tari din est? Chiar este o surpriza faptul ca orice strain vine si se comporta ca stapin in tara slugilor? Romanii sint tratati in functie de cum se prezinta, iar consecintele le vedem de-a lungul si de-a latul continentului. Romanilor nu le este deloc rusine ca nu au demnitate, onoare si identitate! Aberatia este ca-n aceste conditii are impresia ca-l va respecta cineva si ca va ajunge s-o duca bine in tara in care strainul este stapin absolut. Romanii care isi inchipuiesc ca daca au banii sau functii vor fi altfel vazuti se inseala f tare. Vor vedea asta f curind, pt ca nu stiu ce fac!

  • S-a urcat scroafa-n copac!

  • Reeditarea scenei cu paltonul. Astora de la Sibiu, le place sa aiba supusi, care le duc oala de noapte. Nu stiu de ce, cand ma gandesc ca puterea politica o exercita persoane din categoria lor, nu ma simt deloc in siguranta. Sunt un fel de holograme, nu am sentimentul ca sunt oameni vi..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *