Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Foto. Copac peste pupăza ANAF

„La Copac” este localul unde se adună , în special, oameni care cred și promovează drepturile și libertățile cetățenilor. Astăzi s-a închis sau a fost închis.
„După un an în care vânzările au explodat, evenimentele au fost atât de ne numeroase încât ne-a fost foarte greu să le organizăm, Statul Român ne ajută să celebrăm 10 ani de activitate cu un tort aniversar, suspendându-ne activitatea deoarece încă nu am achiziționat casă de marcat cu jurnal electronic.
Ne cerem scuze autorităților că încă existăm și clienților că nu îi vom putea primi câteva zile.
Situația va fi remediată în cel mai scurt timp”, transmit administratorii localului.

Este interesant că sunt obligatorii casele de marcat cu jurnal electronic, însă acestea nu pot fi interconectate cu ANAF, deci poate fi folosită șu cealaltă casă. „Aplicația informatică este gata, a fost deja testată și, din această perspectivă, știți că termenul pe care ni l-am propus inițial este 31 martie 2021, termenul la care toate categoriile de contribuabili vor fi interconectate la serverul central al ANAF”, a spus Mirela Călugăreanu, președinta ANAF.

A curs cu amenzi astăzi. Fără avertisment, deși, în cazul celor de „La Copac”, era plătit avansul pentru casa de marcat. În afară de asta, localul a fost și marcat, pentru a-i face de rușine pe cei care nu se conformează la o măsură pe care statul nu o poate pune în aplicare.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *