România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024

Foto. După imaginile care au îngrozit România cu spitalul din Reșița, s-au dar amenzi modice

Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean din Reșița arată ca un lagăr. Imaginile apărute miercuri în presă și pe rețelele de socializare au mobilizat toți inspectorii sanitari. S-au dat amenzi de peste 18 000 de lei managerului și asistentelor.

Alina Stancovici, managerul Spitalului Reșița, este în funcție de trei săptămâni și recunoaște că așa a fost situația, dar spune că fotografiile au fost făcute înainte de a se face curățenie.
„Știm că este mizerie în spital, recunoaștem ce se întâmplă în spital. Eu sunt managerul arătat cu degetul, care ocupă acest post de câteva săptămâni, sunt probleme vechi. Spitalul are datorii de miliarde, nu s-au făcut investiții de 30 de ani, clădirea e din 1957, insalubră de-a dreptul”, a spus managerul la Digi24.

Alina Stancovici a adăugat că există deficiențe, personalul este insuficient și obosit și „sunt convinsă că în toate spitalele din țară e același lucru”.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *