Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Foto. Iohannis, un om mic sub un monument atât de mare

Un cititor al site-ului cristoiublog, Dorian Radu, s-a „jucat” puțin cu imaginea și imaginația și a ieșit asta: „Fotografia de azi cu Werner în față Arcului de Triumf este fake, a fost photoshopata la greu pentru a ascunde măreția momentului: prezența în public a Zeului Ra (în varianta Ra-tatu) și lansarea primei navete spațiale românești de pe aeroportul Băneasa. Din motive de covid, au ales să ascundă publicului larg aceste momente unice în istoria omenirii. Au preferat să pună un om mic sub un monument atât de mare! Cam așa a surprins micul meu aparat evenimentul aproape funest, de azi”.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Foto. Iohannis, un om mic sub un monument atât de mare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *