Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Foto.O femelă cangur este ajutată de partenerul ei să-și mai privească o dată puiul înainte de-a muri

Un fotograf australian, Evan Switzer, a surprins momentul impresionant în care o femelă cangur este ajutată de partenerul ei să-și mai privească o dată puiul înainte de-a muri. Gestul masculul, care ridică pur şi simplu capul femelei muribunde, pentru ca aceasta să-şi mai privească odată puiul este mișcător.

„Am călătorit destul de mult, dar n-am trăit nimic asemănător cu acest moment. L-am văzut pe mascul apucând trupul femelei, de parcă încerca să o ridice și să vadă ce nu este în regulă cu ea.”, a declarat Switzer, pentru Daily Mail.

Fotograful mai spune că după ce femela a murit, masculul și puiul au rămas multă vreme lângă trupul ei, în semn de respect pentru viața pierdută. (3dots.ro)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Foto.O femelă cangur este ajutată de partenerul ei să-și mai privească o dată puiul înainte de-a muri”

  • Cate avem de invatat de la necuvantatoare.Ajungi sa te intrebi oare cine este om si cine este animal de fapt?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *