Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Foto. Primul tren care pleacă pe ruta Istanbul – China

Lungimea rutei: 8693 km. Trenul va trece peste cinci țări, două continente și două mări. Durata călătoriei va fi de 12 zile. Trenul va pleca astăzi, 4 decembrie 2020, de la Istanbul.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Foto. Primul tren care pleacă pe ruta Istanbul – China”

  • Vom vedea si replica chinezilor ,trenul care va parcurge aceasta ruta de la est la vest in 2-3 zile,si care va anunta prohodul curselor aeriene.De fapt am vazut proiectul Chinei intr un videoclip de prezentare,Supertransiberianul capabil sa ajunga de la Beijing la Londra in 48 de ore,mai trebuie modernizata linia Transiberiana si vom putea vedea acest proiect ca fiind o realitate.Partea proasta e ca Romania fiind o tara de idioti cu o infrastructura demna de Africa,si cu o conducere politica vai steaua ei este exclusa mereu din aceste Mari Proiecte Eurasiatice de transport,dar asta e,vai steaua noastra de popor de idioti.

    • Iar rusii lucreaza de zor la modernizarea liniei Baikal-Amur care va lega direct Moscova(si Warsovia-Berlin-Bruxelles) de capitala Japoniei Tokyo(si portul Yokohama).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *