România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024

Foto. S-a lansat autostrada virtuală

Am pășit în viitor cu autostrăzile din România!
Dacă până acum ni se cerea să ne imaginăm cum ar fi să mergem civilizat pe autostrăzi în țara noastră, din acest punct Compania de Drumuri ne face să visăm cu ochii deschiși!
Mai precis, au lansat, în bătaie de joc, o AUTOSTRADĂ VIRTUALĂ, adică desene animate 3D prin care ni se arată cât de frumos am putea călători pe autostrada Ploiești – Buzău dacă aceasta chiar ar exista în realitate! Doar că nu există!

Domnii de la CNAIR au trecut într-o nouă fază de abureală, una a viitorului! Fiindcă , în comunicatul de presă aferent desenului animat, CNAIR ne spune că „modelarea 3D poate conduce la clarificarea constructibilităţii soluţiilor propuse, iar aceasta va fi utilizată în cadrul etapei de avizare a documentaţiei aferente Studiului de Fezabilitate pentru Autostrada Ploieşti – Buzău”.
Adică, pe românește, băieții ăștia vor folosi desene animate în loc de relevee, cu masuratori exacte cu cote precise, adică în loc de o proiectare cum scrie la carte!
Sper sincer că este doar un mic filmuleț de propaga…scuze, PR din partea CNAIR și nu o modalitate de a ne aburi digital sau, mai rău, de manipulare a procedurilor construcției de autostrăzi.

(Text și foto: Silviu Macovei – deputat)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *