Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Foto și video. Târgul de Crăciun din Craiova, închis de trupele de ordine

Excesul de zel al PNL, Orban și Iohannis a făcut ca la Craiova să fie închis totul cu 15 minute înainte de… deschidere. Nu a contat că existau autorizații, le-au spus că le confiscă marfa, le fac dosare, dacă nu închid! Au venit jandarmi, polițiști, pompieri, OPC, DSV, naiba mai știe cine, i-au luat cu asalt înainte de deschiderea oficială!

Cel mai tare e că Direcția Sanitar-Veterinară a închis inclusiv căsuțe în care se vindeau globuri ornamentale pentru bradul de Crăciun! Poate au expirat globurile, poate nu mai erau comestibile…
Așa se întâmplă când mai marii PNL au ajuns să se creadă Dumnezei!
Vedeți ce votați pe 6 decembrie, că dacă le dați puterea absolută 4 ani vor putea face orice vrea “mușchiul” lor!

(Text, imagini și video preluate de pe pagina Facebook Cristian Vasilcoiu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Foto și video. Târgul de Crăciun din Craiova, închis de trupele de ordine”

  • Mari jigodii sunt pnlistii astia!
    Asa au fost tot timpul, batandu-si joc de romani in ultimul hal, cum se vede acum la Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *