România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024

Foto. Trump: „Paşte fericit tuturor, inclusiv nebunilor care vor să ne distrugă țara!”

„Paşte fericit tuturor, inclusiv nebunilor radicali de stânga care au falsificat alegerile prezidenţiale şi vor să ne distrugă ţara”, a transmis Donald Trump într-un comunicat.

Mesajul lui a fost preluat de mai multe vedete, deoarece fostul președinte are încă suspendate conturile pe rețelele de socializare. Printre ei, și Kenneth P. Vogel de la New York Times, care a prefațat urarea președintelui cu propoziția: „Nici Iisus nu ar fi putut s-o spună mai bine”.

Kenneth P. Vogel
@kenvogel


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Foto. Trump: „Paşte fericit tuturor, inclusiv nebunilor care vor să ne distrugă țara!””

  • Tudy,draga ,te uiti prea mult la Digi sau Pro TV .Nu spun ca Trump e perfect dar da clasa unei calamitati ca Biden.Iar cei din categoria ta care stati doar cu ochii la Trump fara sa va impresioneze grozaviile pe care le face stanga neomarxista din SUA ,iertati-ma ,cred ca purtati ochelari de cal.

  • Asta ar trebui sa taca 👿 din gura ,Trump a fost cel mai bun agent electoral al lui Biden,daca as fi Biden l as fi ales si eu pe Trump ca si sef de campanie,cu Trump sef de campanie,Biden poate sa se considere presedinte pe viata ca si Putin.”Trump multumesc ca existi,doar datorita tie sunt presedinte”ar trebui sa spuna Biden.Cat despre distrugerea SUA,nu au decat sa se autodistruga.Din partea mea,spor la treaba baieti,you are the best,America first,la capitolul autodistrugere,dar va rugam,nu implicati si restul lumii,please. 😆 😆 😆

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *