Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Foto. Tudorel Toader și vechile obiceiuri


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Foto. Tudorel Toader și vechile obiceiuri”

  • Băi Nae,hai sictir prostule,nu ințelegi nimic,ești lingăul lui moș Toader?

  • Nu sunt de acord cu injuriile acestui „IONEL”.
    Ce vroiai sa spuna la momentul respectiv? Tu arunci cu laturi sub protectia anonimatului si nu numai. Oricum a fost dat afara din guvern tot de cel care l-a propus.
    Domnul Tudorel Toader este indiscutabil foarte bine pregatit in domeniul juridic si o mare personalitate.

    • Băi prostule care ești prost,cum adică ce era să facă,un om corect și pregătit cum spui tu că e bubonel toader trebuia să spună public și să iși dea demisia de onoare,sictir idiotule

  • Mare jegos insalubru ești tudorele, de ce morții mătii nu ai spus atunci acest lucru in interminabilele tale conferințe de presă in care nu spuneai nimic ci doar mincai căcat si nimic altceva? Marș idiotule.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *