Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Fotografii în cuvinte. Despre Dragoste și Speranță așa cum nu am mai întâlnit

Există un om în vârstă de aproape 90 de ani care vine în fiecare zi de slujbă la biserica unde mă duc și eu, mult prea rar, în câte-o duminică, să-I mulțumesc lui Dumnezeu, să mă rog și să ascult predica. Uneori, bătrânul mă lasă să-l duc cu mașina acasă și pe drum mai povestim una, alta, și rămân uimit de fiecare dată ce minte ascuțită și câtă luciditate poate avea acest om la vârsta la care alții uită până și unde-au ascuns de muiere pensia și sticla de băutură.

Niciodată, indiferent despre ce vorbim, dar absolut niciodată nu s-a întâmplat să nu-mi spună cât de dor îi e de soția lui plecată la cer cu câțiva ani în urmă. De fiecare dată mă încearcă o emoție până la lacrimi când îmi vorbește despre o femeie pe care, în definitiv, o știu doar din descrierea lui. Și tot de fiecare dată poveștile lui despre ea se încheie cam așa: „Aștept ca Domnul să mă cheme odată la El s-o pot revedea. Off.. cât de dor mi-e de ea..!” și oftează de parcă sufletul ar da să-i iasă din piept.

Poate n-o să mă credeți, dar când vorbește despre ea și că o va revedea curând, văd cu coada ochiului, în semiîntunericul din mașină, cum ochii încep să-i strălucească de lacrimi, de bucurie și mai ales de Speranță.
Iar acest om și dragostea lui mistuitoare chiar există, nu e un personaj creat de mine, din condei, ci de Dumnezeu însuși.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *