Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Gabriela Firea a vrut să-i dea o mână de ajutor lui Nicușor Dan, dar îi încurca planurile lui Cîțu

Am depus un amendament la Buget foarte important pentru bucureșteni, împreună cu parlamentarii social democrați din Capitală : alocarea sumei de 100 mil euro pentru modernizarea CET-urilor, care aparțin de Guvern si care livreaza agent termic la temperatură și presiune sub confortul necesar cetatenilor. Surpriza totala!!

Parlamentarii USR-Plus si PNL au votat ÎMPOTRIVA rezolvării acestei probleme majore, pentru care Guvernul PNL nu a facut nimic, nicio investitie intr-un an si jumatate de guvernare!
Mai grav este că parlamentarii USR-Plus, care au promis în campania electorala de la locale, împreună cu ceilalți colegi care candidau, că vor rezolva IMEDIAT problema apei calde și a căldurii în București, acum au votat tot ÎMPOTRIVĂ!

Îi vedeti în imagini cu mâinile ridicate împotriva bucureștenilor!
Au mințit că au intrat în politică pentru că nu au apă caldă și căldură iar acum, când venise ocazia să facă un gest concret pentru îmbunătățirea termoficării din Capitală, și-au călcat propriile promisiuni în picioare!

Cine să-i mai creadă de-acum înainte?!
Au dat din plin dovada demagogiei, fariseismului și lipsei de respect față de oameni!
Au obținut votul prin minciună și furt iar acum au întors spatele oamenilor!
Rușinos!!

Iară numele parlamentarilor USR – Plus care au pretins că au intrat în politică pentru apă caldă și acum au votat împotriva retehnologizării CET-urilor :
Deputați
1. Cambera Oana-Alexandra – USR – PLUS
2. Apostol Alin-Gabriel – USR – PLUS
3. Benga Tudor – Vlad – USR – PLUS
4. Blaga Daniel-Codruţ – USR – PLUS
Senatori
1. POSTICĂ Andrei
2. TRIFAN Raoul-Adrian

(Text de Gabriela Firea)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Gabriela Firea a vrut să-i dea o mână de ajutor lui Nicușor Dan, dar îi încurca planurile lui Cîțu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *