Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Gabriela Firea: Am găsit soluția de urgență pentru criza gunoaielor din Sectorul 1 al Capitalei

Am gasit solutia de urgenta pentru criza gunoaielor din Sectorul 1 al Capitalei. REBU, societate de salubrizare la care Consiliul General detine jumatate din pachetul de actiuni, sa intre rapid in sectorul 1 si sa stranga toate maldarele de gunoaie lasate pe strazi, printre strazi, pe langa blocuri si spatii comerciale. Sectorul 1 a ajuns un focar de mizerie, boala, transmitere de paraziti, in plina pandemie. Nu putem sta toti cu mainile in san!

Am scris aseara un proiect de hotarare, impreuna cu liderul consilierilor generali PSD din CGMB, Aurelian Badulescu, si solicitam convocarea in regim de urgenta a unei sedinte de indata a CGMB, in numele celor 21 de consilieri generali social-democrati.

Salubritatea, ca si apa/canalizarea, transportul public, termoficarea, iluminatul public, reprezinta infrastructura critica si trebuie asigurata continuitatea acestor servicii vitale pentru populatie.
Cetatenii nu au nicio vina sa riste sa se imbolnaveasca, sa fie afectat mediul inconjurator, si sa nu aiba un minim de confort pentru ca exista anumite conflicte de natura comerciala, care puteau fi rezolvate in paralel cu asigurarea serviciului de utilitate publica.

Cele 6 sectoare ale Capitalei au, prin lege, delegat serviciul de salubritate si deszapezire. Este imperios necesar ca fiecare sector sa se asigure ca este in masura sa asigure aceste servicii catre populatie.

Propunerea noastra se refera strict la criza actuala a gunoaielor dar nu tine loc, permanent, de obligativitatea Primariei Sectorului 1 de a contracta, conform legii, servicii de salubritate pentru populatie.
#DreaptaAduceFrigSiGunoaie
#AusteritateSiDispret
#NuLePasaDeOameni

(Text de Gabriela Firea)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *