Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gabriela Firea: Cei din conducerea ELCEN ar trebui să realizeze că folosirea funcției de conducere dintr-o companie de stat pentru obținerea unui avantaj necuvenit reprezintă o infracțiune sancționată de lege

Declarație Gabriela Firea, Primarul General în funcție:

„Comunicatul oficial transmis astăzi de ELCEN în legătură cu întreruperile de apă caldă din timpul campaniei electorale reprezintă o dovada clară că cei din conducerea acestei companii de stat au acționat într-o manieră politică pentru favorizarea candidatului PNL la funcția de Primar General.

Aprecierile și evaluările pur politice cu privire la mandatul sau imaginea mea nu au ce să caute în comunicatul oficial al unei companii de stat, aflată în serviciul public și nu în slujba unui partid politic.

Acest comunicat reprezintă o nouă confirmare a partizanatului politic în care a acționat ELCEN în timpul campaniei electorale, iar cei din conducerea acestei companii ar trebui să realizeze că folosirea funcției de conducere dintr-o companie de stat pentru obținerea unui avantaj necuvenit în favoarea unuia dintre candidații politici reprezintă o infracțiune sancționată de lege.
După toată ostilitatea din timpul campaniei electorale și după această reacție eminamente politică din partea ELCEN, devine evident pentru toată lumea că Guvernul PNL a folosit această companie în confruntarea politică. Întreruperea deliberată a furnizării apei calde a avut drept scop provocarea unei stări de nemulțumire în rândul bucureștenilor față de primarul în funcție. Premeditarea politică s-a putut vedea în campaniile agresive lansate de PNL în spațiul online, care aveau ca temă principală întreruperile în furnizarea apei calde, provocate în mod deliberat de compania ELCEN, aflată sub controlul politic al partidului de guvernământ.”


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *