Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Gabriela Firea îi cere prefectului să suspende hotărârea prin care se taie finanțarea spitalelor

Oprim hotărârea ilegală și abuzivă a primarului sectorului 1 și a consilierilor locali ai PNL și USR – Plus de a tăia finanțarea a 4 spitale vitale din București!
Managerii celor 4 spitale declară ferm că nu au fost nici măcar contactați pentru a putea oferi un punct de vedere, înainte de vot.

De câteva zile, este un scandal național, iar primarul Armand încearcă explicații dintre cele mai penibile.
Am anunțat azi depunerea solicitării de convocare a unei ședințe de urgență, luni, ora 12,00 și a unui proiect de hotărâre pentru revocarea hotărârii monstruoase, de tăiere a fondurilor pentru spitale.

Mergem mai departe cu solicitarea către Prefectul Capitalei de a suspendă hotărârea criminală și o acțiune în Contencios administrativ, la Tribunalul București.
Prin toate aceste demersuri concrete sunt convinsă că vom pune capăt ilegalității și abuzului primarului #DrepteiUniteImpotrivaOamenilor de la sectorul 1.

(Text și foto: Gabriela Firea)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *