Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Gîndul de Breaking news, duminică, 8 februarie 2015

În Războiul declanșat de Elena Udrea, Traian Băsescu ia apărarea binomului SRI – DNA!

Traian Băsescu a creat un eveniment mediatic de proporții apărînd pe neașteptate la Congresul Partidului Mișcarea Populară.
Am urmărit întreg evenimentul, inclusiv conferința de presă improvizată  de pe hol.

Pînă la o analiză completă, în Evenimentul zilei, a momentului, îmi permit cîteva considerații la cald, toate despre reacția lui Traian Băsescu la Războiul Elena Udrea- SRI:

  1. Traian Băsescu a ieșit în spațiul public pentru a face ceea ce Gioconda de la Cotroceni refuză s-o facă, asaltat cum e de Penalii din PNL: Să ia apărarea binomului SRI – DNA în lupta împotriva corupției, binom pus la îndoială de acuzațiile Elenei Udrea, susținut cu entuziasm de presa Penalilor din România în frunte cu Trustul Intact, zis mai nou și al Prostituatelor de lux. Evitînd abil s-o condamne pe Elena Udrea, Traian Băsescu a reafirmat teza potrivit căreia în România nu s-au făcut și nu se fac dosare politice. Fără a numi SRI-ul, el a  contrazis campania din spațiul public, alimentată, repet, de alegațiile Elenei Udrea, campanie care urmărește să pună sub semnul îndoielii existența unei Justiții indepedente.
    În cazul Elena Udrea, făcînd față dificultății- cum ar fi sunat să spună că  e acuzată pe bune?- el a susținut  declarații political corectly.
  2. Alegațiile Elenei Udrea au avut credibilitate în spațiul public, deoarece erau dublate de aserțiunea că ea, Elena Udrea, a fost sursa de informații alternativă a președintelui. La conferința de presă improvizată, Traian Băsescu a ținut să afirme că Elena Udrea era doar una dintre numeroasele surse de informații ale președintelui- de la sinteza de presă pînă la discuțiile cu politicienii.
  3. Traian Băsescu a venit la Congresul PMP pentru a salva partidul. Teoretic, pentru Elena Udrea PMP nu mai are nici o importanță. Dacă Traian Băsescu ar fi vrut să facă jocurile Elenei Udrea, n-ar fi venit la Congres. Venind, el a ținut nu numai să salveze partidul, dar și să arate că PMP e al lui și nu al Elenei Udrea.

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

24 comentarii pentru articolul „Gîndul de Breaking news, duminică, 8 februarie 2015”

  • Daca Udrea iti trimite un jurnal sa il citesti, desi habar nu am cum naiba i-a dat prin cap sa faca asa ceva si tu apari pe posturi si te hlizesti si iti bati joc ca sunt aberatii si te impaunezi la tv, nu faci decat dovada, inca o data, ca ai un caracter infect. Putina decenta nu ar strica, mai ales ca esti una dintre hienele slinoase de dupa revolutie. Nu tin cu udrea, insa mi-ai facut sila, avand un vedere ca de-a lungul anilor, am invatat ce hram porti. In alta ordine de idei, sper sa ajunga dupa gratii toti cei care fura tara asta si mai ales jurnalistii care dezinformeaza si ling dosuri de politicieni.

  • Traian Basescu a iesit 30 minute in spatiul public si a luat foc toata media,acoperitii au devenit demagogi…….ha,ha,ha,nu mor caii cand vor cainii !

  • De fapt stirea este asta; „Fratele meu NU A LUAT bani. A fost o INSCENARE facuta de ABRAHAM si Bercea, din ordinul lui VOICULESCU.”
    Daca esti presedinte in Romania, fratelui i se face o inscenare si tu nu poti face nimic este GRAV.Trebuie sa emigram.

  • Corect spune Ion Cristoiu

  • „…sper sa imi confirme ÎNCĂ O DATA ca este un om cinstit” citatul exact privind încrederea sa in EU! Ce vreți MAI CORECT decat aceasta poziție a Presedintelui?!

  • Fals si dezinformator. Cristoiule si tu esti in serviciu comandat adevarul este ca: Azi Presedintele Basescu a intervenit si a spus cateva esentiale: a) Cu fratele dlui a fost o inscenare pe care rezulta ca nu a putut sa o demonteze atunci.. Intreb: daca asa este cu cine nu s-ar putea sa fie de asemenea inscenare -provocare in aceasta tara? b) Presedintele a spus ca spera daca jutitia va fi corexta(acest daca este foarte important) ca EU sa-si dovedeasca dreptatea c) Care este incalcarea restructiilor impuse Elenei Udrea cu subiect si predicat si care sa si fie asa in realitate? daca nu se indica asa ceva parlamentul trebuie sa respinga arestarea preventiva fiind de fapt sigurul caz pe care il cunosc unde asa ceva este necesar caci este singurul caz in care se poate suspiciona abuzul judicar si legea de protectie a parlamentarilor asa ceva are in vedere si nu impiedecarea unei cercetari ci stoparea unui abuz care devine aproape evident. Nu are importanta daca Udrea are dreptate in ce spune ci daca arestarea preventiva are motive dovedite caci nu e vorba aici de cercetarea pe fond . Desigur ca si judecatorii pot constata asta dar daca parlamentul accepta un abuz nu cumva dnii judecatorii nu vor avea curaj sa faca altceva?

  • Maestre, du informația CORECT pana la capăt: presedintele BASESCU a mai spus ca EU a fost întotdeauna corecta, cinstita! Citat aproximativ dar acesta era sensul!

  • Cred ca te-ai uitat la altceva mai mare maestru ce esti.TB–Elena Udrea mi-a spus de ce se intimpla la ANRP si ce facea Coldea dar doar parlamentul poate controla serviciile.Presedintele nu poate face nimic.

  • Da,Presedintele a dat demincare mincatorilor de rahat ca erau tere infometati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *