Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Gândul de Breaking News | Întrebări pentru toți cititorii

1. Donald Trump și-a făcut testul de coronavirus. Klaus Iohannis și l-a făcut? Dacă da, care e rezultatul?

2. Dar Carmen Iohannis și-a făcut testul?

3. Unde doarme Klaus Iohannis:
a. La Cotroceni, unde și-a făcut un pat de campanie?
b. La vila de protocol din București?
c. Acasă la Sibiu?

4. Pentru deplasare între domiciliu și locul de muncă, Klaus Iohannis are nevoie de declarație și adeverință permanentă de la angajator?

5. Cine verifică dacă Klaus Iohannis respectă ordonanța militară?

6. Unde este și în ce stare este premierul României Ludovic Orban?

7. I s-a făcut al doilea test de coronavirus lui Ludovic Orban? Cum a ieșit?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

15 comentarii pentru articolul „Gândul de Breaking News | Întrebări pentru toți cititorii”

 • Daca va trece vreodata nebunia asta, oficialii ar trebui sa se pregateasca de-acum cu personal si infrastructura medicala in zona psiho-pupu. Ca dupa atata recluziune, sigur va creste rata psiho-pupatilor. Pare o gluma dar nu e!

 • Celor vindecati de coronavirus li se aplica ordonanta militara 2?

 • Se cer pe toate posturile tv „masuri dure, drastice”

  În Israel începe supravegherea de masa

  https://www.timesofisrael.com/government-okays-mass-surveillance-of-israelis-phones-to-curb-coronavirus/

 • Iohannis și Orban sunt dispăruți din peisaj.
  Nimeni nu știe unde sunt pitiți.
  Am rămas la mâna lui Velea care e un mic primar din Carasebeș oraș cât două -trei străzi din București.
  El are pretenția să îl credem pe cuvânt că are anvergura necesară ptr. a gestiona corect criza.
  Ni s-a spus să NU ne aprovizionăm, să nu golim magazinele iar acum ni se cere să stăm în case.

  • Cei doi stau ascunsi in bula de cristal…nu avem vesti despre naveta saptamanala de pe valea Oltului.
   De cand i-am vazut pe cei trei muschetari sambata seara imi tot pun intrebarea cum niste civili dau ordine militare. N-am facut armata, dar nu pare firesc.
   Vajnicul ministru vad ca a reunit politia locala cu cea de stat; degeaba intrucat in ambele structuri au putin personal, dotarile sunt discutabile, au revenit diasporenii cu preocuparile lor discutabile dpv legal.
   Vad ca putem iesi din case; ce e drept magazinele mari si-au reumplut rafturile si cumparaturile se fac civilizat. Mi-am facut declaratia cu pricina care e „recomandata” si pe timp de zi.

 • In ceea ce-l privește pe LUCOVID ORBAN 😜el și-a făcut primul test pe 13.03., deci ar trebui să-și-l facă pe al doilea cam după 14 zile, adică pe 27.03, dar el și-l face mâine! O fi bine, o fi rău?!?

 • Acești ticăloși vor monitoriza telefoanele mobile pe harta, după ora 22. Cine iese din țarc și se depărtează va alerta un echipaj de poliție. Supravegherea electronică de masa a început. Acum testează sistemele.

 • Mie nu mi se par utile intrebarile astea despre politicieni. Ma intereseaza ce se face pentru tara: Cate cazuri urmeaza sa fie in urmatoarea luna? Cate paturi ne trebuie? Cat personal medical? Ce echipamente avem si ce ne mai lipseste? Cum putem sa invatam de la alte tari care sunt inaintea noastra? Cu ce difera virusul din China fata de varianta din Europa? Care sunt totusi descoperirile medicilor si cat de avansati sunt in a descoperi un leac? Putem opri imbolnavirile exclusiv cu masuri preventive? Astea sunt intrebari mult mai utile dupa parerea mea.

 • Atata au fost de deprimati ieri incat au dat buzna la iarba verde ,la facut gratare si mici.Azi,duminica la biserica inghesuiti.

 • Mda. Acestea sunt niste întrebari foarte importante în vremurile de restriste pe care le traim.
  Asa stim noi, românii, sa fim rautaciosi pâna-n ultima clipa, de-aia cred ca D-zeu ne întoarce spatele atunci când avem nevoie de el.

 • Cred ca raspunsurile sint simple:
  1 Nu
  2 Nu
  3 Unde vrea el, ca n-o sa dea socoteala cuiva, ca doar e saf!
  4 Cu ambasadele rezolva telefonic!
  5 El doar aproba!
  6 Nu conteaza!
  7 Idem 6

 • Vedeti ca pe toate posturile TV (Digi, Antena) a inceput inducerea vinovatiei in populatie, astfel incat oamenii, pe langa faptul ca bubuie de deprimati sa se simta profund vinovati de raspandirea virusului. Se pregateste terenul pentru masuri abuzive fara precedent care vor putea conduce, in final, la controlul electronic, biometric a miscarii oamenilor pe strada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *