Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Gîndul de Breaking news, joi, 29 ianuarie 2015, seara

Cum au supt-o de parale pe Elena Udrea cei care o înjură acum în numele noului lor Stăpîn: bandiții din presa de bani negri

Un text mai colorat al lui Victor Ciutacu, asumat de Victor Ponta, a stîrnit indignări la ordin pe site-urile sub acoperire ale SRI și palpitații în sînul sterp al ofițereselor sub acoperire.

Ce zicea Victor Ciutacu despre Elena Udrea?
Un adevăr pe care-l confirm cu toată tasta de calculator:
Puțini politicieni români au mai fost supți de bani de șmecherii din presa noastră, ținută în viață cu bani negri, aduși cu sacoșa ca Elena Udrea.

La temelia carierei spectaculoase a Elenei Udrea se află un interviu pe care i l-am luat într-un moment greu al vieții sale, cînd plecată de la Cotroceni în urma unei campanii contra cost duse de Evenimentul zilei sub conducerea omului de afaceri Cornel Nistorescu, unul dintre multimiliardarii presei noastre de șantaj.

De atunci relația mea cu Elena Udrea a fost una  strict profesională.

N-am profitat de nici una dintre funcțiile, puterile și averile ei.

Cînd  s-a decis să candideze la Președinție, din cîte-și mai amintesc cititorii care nu se îmbată zilnic cu  țuica proastă a Antenei 3, am  avut mari obiecții. Despre felul în care l-a scos din joc pe Cristian Diaconescu am scris și am vorbit de mi-a venit rău.

Știam că una dintre cauzele acestei decizii catastrofale pentru ea și pentru Traian Băsescu sta în nevoia bandiților din presa de bani negri de a o papa de parale. Pentru ca ea să dea bani așa zișilor consultanți- în realitate niște  șmecherași păpători de parale de la naivi- era nevoie de înscrierea în cursa pentru președinție.

Bandiții îi ziceau în secret și chiar în direct la televiziunile lor că e a mai tare din lume, că sigur va ajunge președintă.

Și ea, luîndu-i în serios, le mai dădea parale.

Elena Udrea a pierdut la scor cursa.

Cei care i-au păpat banii, sug acum la țîța din prohab a noului Stăpîn.

Unii îl ridică în slăvi.

Alții i-au devenit consultanți politici.

Toți aceștia o înjură pe Elena Udrea.

La ei se referea Victor Ciutacu.

La ei se referea Victor Ponta cînd declara că e de  acord cu Victor Ciutacu.

La ei mă refer și eu, declarîndu-mă de acord cu Victor Ciutacu și cu Victor Ponta.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

20 comentarii pentru articolul „Gîndul de Breaking news, joi, 29 ianuarie 2015, seara”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *