Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Gata! Vine iar Olimpiada peste noi

Noi știam că olimpiada se ține din 4 în 4 ani. Da, este adevărat, dar asta e olimpiada de vară. Mai este olimpiada de iarnă. Cum olimpiada de vară de anul trecut s-a ținut recent, din motive sanitare, iată că bat la ușă viitoarele jocuri de iarnă.

Flacăra olimpică pentru Jocurile de Iarnă de la Beijing 2022 se va aprinde pe 18 octombrie în Olympia și urmează să-și înceapă călătoria, de o săptămână, în Grecia, urmărită doar de oficiali și invitați, din cauza pericolelor reprezentate de pandemie.
Ceremonia va avea loc pe 18 octombrie.

Aprinderea efectivă a flăcării va avea un număr limitat de invitați, iar spectatorilor li se va permite să urmărească cea de-a doua parte a ceremoniei în timp ce primul purtător de torță primește flacăra pe Stadionul Antic de la Olympia.
Se așteaptă ca președintele statului grec, Katerina Sakellaropoulou, să se alăture la eveniment lui Thomas Bach, președintele Comitetului Internațional Olimpic.

În martie 2008, în ciuda vremii nefavorabile, flacăra s-a aprins cu succes pentru JO de Vară Beijing 2008. Acum va fi a doua oară când flacăra se va aprinde pentru același oraș, dar pentru Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing 2022.
Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing urmează să aibă loc în perioada 4-20 februarie 2022, iar Jocurile Paralimpice de iarnă vor avea loc în perioada 4-13 martie 2022.

Când scriu despre mișcarea olimpică, mereu în revin în memorie zilele vizitei mele în Grecia, chiar în localitatea Olympia. Ce vremuri! Chiar am o fotografie când mă așez la linia de start în proba de 100m. Dar, evident, nu o mai găsesc acum. Pun în schimb o imagine simbolică din acest loc special al planetei noastre.
Sper că sunteți pregătiți. Urmează noi detalii despre o altă olimpiadă bizară după cea din Japonia.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *