Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

George Simion nu trebuia să răspundă unei prostii!

Comentarii

12 comentarii pentru articolul „George Simion nu trebuia să răspundă unei prostii!”

  • Atacul împotriva AUR și George Simion a început deja ,cu mult mai repede decât ați prevăzut.

  • Cine să răspundă la prostii dacă nu unul care se pricepe să le spună?

  • Opinie despre protestele din Franta.
    Participantii la proteste sunt in general oameni tineri. Majoritatea protestatarilor sunt sustinatori ai lui Melenchon (echivalentul Giorgiei Meloni). Vestul colectiv isi doreste acum eliminarea lui Macron si inlocuirea lui cu Melenchon. Primul s-a dat in barci si tot aducea aminte de interesul national al Frantei, de franare la acuze sau insulte asupra blocului estic, a avut tupeu sa propuna o vizita in China dupa ce a fost si in Rusia.. Globalistii nu mai au nici incredere nici rabdare cu Macron, il prefera pe Melenchon, de altfel si preferatul tinerilor protestatari. Melenchon, indiferent de opiniile trecute, astazi este pro Ucraina si pro Agenda Climatica. O parte din francezi au fost dusi de nas de soros, dar nici o parere de rau nu va schimba ruta gresita pe care merge si tara lor. Vestele galbene au avut rol de intimidare, acum se doreste schimbarea lui. Ramane de vazut cum se incheie. Deaoarece Macron se tine tare probabil ca lucrurile vor degenera grav. Eu personal nu cred in proteste si revolutii, in istorie toate au fost manipulate si tergiversate, nu are cum taman astazi lucrurile sa stea diferit, nu in Franta. Dumneavoastra precis ati intuit asta..Pariu ca il schimba

  • George Simion este un personaj naiv, pentru a folosi un cuvant civilizat. Nivelul lui este de galerie, mai lipseste sa-l auzi spunand „nu am facut, nene, sa moara mama”. Smecherii din presa si servicii au viata usoara cu Simion, el va raspunde mereu stirilor de acest gen, pt ca atata poate.

    • @carmen a scris pe 29/03/2023 la 11:58
      Nu e prost,e doar naiv,are doar 36 ani totusi.
      Pentru asta are o mare „bila alba”-„Protest în fața Palatului Parlamentului împotriva certificatului COVID-19 – 21 decembrie 2021”
      https://www.youtube.com/watch?v=pTe61QTRJA8
      „A absolvit Colegiul Național „Gheorghe Lazăr‟ din București în 2005. A urmat până în 2008 cursurile de licență ale Facultății de Administrație și Afaceri a Universității din București. A urmat programul de masterat la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, în perioada 2008-2010, cu specializarea „Crimele comunismului‟.”
      https: //ro.wikipedia.org/wiki/George_Simion
      Toate Bune!!!
      Vali Constantinescu

  • Un regal interviul Dvs cu domnul Andrei Păunescu
    Păcat ca v-ati enervat și ati început sa bateți din picior la un moment dat bine ca nu a durat mult
    Este admirabil cind aveți asemenea invitati ma obliga sa revăd asemenea momente pentru ca sunt unice

  • Numai de circ avem parte prin mass-media. Când e ceva mai serios se introduce personajul Coldea ca vinovat de serviciu. Până nu de mult era Putin.
    Simion e un politician tânăr care pune mult suflet în politica românească plină de tot felul de lichele analfabete funcțional. PSD-ul într-adevăr va pierde multe procente dat fiind alianța contra naturii cu PNL-ul dar și datorită deciziilor imbecile pe care le ia.
    Ieri am avut un exemplu – la pensiile speciale și de așa zis serviciu să se schimbe tot dar să nu se modifice nimic! Bine ar fi să nu se aprobe această cacealma, altfel va fi o nouă palmă dată pensionarilor cărora li se digitalizează dosarele de nspe ani dar fără succes.
    Cert este că generalii ajunși vedete tv de la un timp aveau fețele cam șifonate chiar după deciziile minore și nevinovate din senat.
    A3 a făcut un gest memorabil invitându-l pe robotul Ion…ne-a arătat tuturor măsura slugărniciei și a subiectivismului de care dau dovadă absolut toți angajații și invitații postului.
    Francezii se revoltă și bine fac; Macron și nu numai i-au ignorat din toate punctele de vedere. Au o tradiție istorică în acest sens. Abia la ei este democrație întrucât politicianul trebuie să se teamă de popor.

  • In care sondaje creste AUR?
    Așa creștea și PRM…ați mai auzit de ăștia?
    Îmi place că nu lăsați să va scape nici măcar un prilej că sa nu atacați PSD?…Așa ați făcut până acum și ne-ați adus pe cap pe Băsescu & Co, Johannis & Co….Succesuri mai departe maistre!

  • Acolo sunt trupele teroriste ANTIFA plătite de Soroș.Și în Israel și în Giorgia,cam peste tot sunt,să creeze destabilizare.Maidanul a fost la fel.La 10 August a fost la fel.Se infiltrează câteva persoane,cică de partea dreptei,dar defapt sunt extremiști de stânga soroșiști,globaliști.Nu se va schimba nimic,distrag atenția de la realitate,scoaterea numerarului.Agenda 20-30 merge foarte bine.Ca la Capitoliu de-altfel,au fost deghizați cei de stânga în patrioți,s-a văzut de la o poștă.

  • 1.Vladimir Soloviev , poemul „Ex oriente lux” , 1890 , probabil l-a inspirat pe Sadoveanu cu “Lumina vine de la Rasarit “
    2.Politia este forta de sprijin a interlopilor

  • Mare rahat (pardon!) e Coldea ăsta.A arestat nationalismul romănesc autentic si i l-a dat lui pralea george simion ca sa faca ce vrea muschii lui cu el.Cu aceasta ocazie i-a facut rost respectabilei Diana Sosoaca de un contracandidat in cursa catre calitatea de „patriot-sef”.Dar ce a mai observat rahatul (iar pardon) coldea? A observat că in ziua de azi dă bine sa fi-i filorus (daca se poate clandestin,ca sa fie și mai șic) ,asa ca a scornit povestea cu legatura ciorii simion cu serviciile secrete rusesti.Ce scîrba acest coldea!! Bun! Cel mai mare bese-n cizme al armatei romane,dupa parerea mea,este generalul Dobritoiu Cornel.Este o autentica marghioala cu ceva cunostinte militari,actuală cîrtita sorosista, solicitat de toate televiziunile sistemului securist.Aveti dreptate maestre,cu puslamaua Macron,dar observati ca stirile evita sa se pronunte despre conflictul globalisti-poporul francez.Ii tot trag cu „demonstratiile francezilor contra măririi vîrstei de pensionare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *