Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Gheorghiță, șeful operațiunii Dezastru

Gheorghiță e total pe Digi. A venit să se împăuneze cu plaftorma vieții. Care nu merge. Zice că i-a spus lui șeful STS că a picat că au avut 7000 de accesări pe minut și d aia n-a mers. Și STS nu face față. Emag are mai mult pe zi. Siteul meu făcut de pe canapea pica la 2000 pe minut. Asta ca să vă dați seama de nivelul STS. Apoi răspunde unul de la telefonul vieții în direct de prin nu știu ce județ. Că nici linia roșie a programării vaccinării vieții nu merge. Sună ocupat de două ori, în direct. Ăla care răspunde finally zice ca o floare că nu mai sunt locuri în București și că la 22.00 oricum se închide prăvălia. Gheorghiță se face livid. Zice, da, am auzit și eu mai devreme că nu mai sunt locuri de la un jurnalist care a vrut să-și programeze părinții. Mai stă ce mai stă, stă și se gândește, și după 15 minute Gheorghiță zice că o să verifice și el dacă mai sunt locuri în București de programare la vaccinare. Se ia pauză. 5-6 minute. După publicitate, revine Gheorghiță. Cei 7000 de utilizatori pe minut sunt acum 35.000 iar cele 100.000 de sloturi ocupate (de care zicea la începutul emisiunii), în 30 de minute, până la final de emision, s-au făcut 190.000. N-avem nicio șansă cu ăștia. Dacă nu știți, Gheorghiță e șeful operațiunii dezastru.

(Text de Sorina Matei)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *