Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Gîndul de alegeri

Stați la locurile voastre, tovarăși! Deocamdată, se bulucesc la vot județele baronilor locali

Potrivit Comunicatului BEC de la 11.30, la ora 10 prezența la vot era mai mare decît în 2009, la parlamentare și chiar la prezidențiale.
O prezență mare la vot avantajează formațiunile din Opoziție, mai ales pe cele lipsite de mașinăria primarilor clientelari.

Din acest adevăr, unii comentatori s-au grăbit să tragă concluzia unei surprize anti-PSD la vot.
Stați la locurile voastre, tovarăși! vorba Tovarășei din 21 decembrie 1989.

Prezența mare în Teleorman și Olt, județe definitiv feudalizate, unul chiar de starostele baronilor locali, Liviu Dragnea, ne lasă să înțelegem că prezența mai mare decît în 2009 își are cauza în mașinăria de vot PSD-istă, întemeiată pe  rețele de tip mafiot. Nu-i exclus ca, vrînd să se afirme în ochii lui Victor Ponta, cei doi baroni locali, maeștri ai fraudării alegerilor, au sculat din somn turmele dependente de primari, pentru a le mîna la vot.

Abia spre seară, cînd vor binevoi să iasă din casă și boierii din partea Dreaptă, vom putea vorbi de o surpriză.
Evident, dacă aceasta va fi, deoarece, nu-i exclus ca, odată terminat  hei-rup-ul PSD-ist, ritmul prezenței să scadă.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

10 comentarii pentru articolul „Gîndul de alegeri”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *