Marcel Ciolacu: Săptămâna viitoare stabilim la care dintre cele două date, 15 sau 29 septembrie, se va desfăşura primul tur al alegerilor prezidențiale

Gîndul de Breaking news

SIE îi plătește lui Traian Băsescu îndrăzneala de a-l fi criticat?

Luînd seamă la Descinderile DNA din ultima vreme, toate susținute de SRI, mă întrebam cînd va intra în joc, de partea cealaltă, și SIE.
Răspunsul n-a întîrziat.

Pe meleagurile noastre face Breaking news un articol publicat pe site-ul de limbă germană al lui Huffington Post semnat de jurnalistul româno-german Vlad Georgescu, de profesie freelancer, altfel spus, plătit cu bucata.
Autorul anunță că dosarul EDS va produce un adevărat cutremur în România pentru că ar avea-o în centru pe Elena Udrea, despre care autorul ține să-i menționeze pînă și zestrea electorală.

De reamintit că Elena Udrea e susținută fățiș de Traian Băsescu.
Sunt prea bătrîn ca să mușc din tradiționala diversiune cu articolul apărut în presa străină și preluat rapid și cu evlavie de presa noastră.
Nu sunt eu marele admirator al Elenei Udrea, dar apariția acestui articol acum cînd mai sunt cîteva zile pînă la primul tur și prezentarea lui în presa băștinașă ca și cum ar fi adevărul absolut, mi se par puse cu mîna.

Ziariștii occidentali, cînd vor să dea lovitura, se concentrează în anchetele lor pe liderii politici din Occident.
Articolul cu pricina, scris de un freelancer și cu alte ocupații decît gazetăria, se ocupă cu deosebire de un politician din România, pe numele Elena Udrea.
Măi, să fie!
Cine ziar din Occident plătește un freelancer pentru un articol despre un politician dintr-o țară numită România?
Cred că întrebarea trebuie să fie:
De ce a plătit SIE acest articol, care explodează la București cu cîteva zile înainte de primul tur, decisiv pentru locul al treilea la scrutinul prezidențial?

Posibile răspunsuri:

 1. SIE îi plătește lui Traian Băsescu îndrăzneala de a fi susținut că Serviciul s-a amestecat în bătălia politică internă.
 2. SIE vrea să contracareze intervenția SRI prin DNA în campania electorală.

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

27 comentarii pentru articolul „Gîndul de Breaking news”

 • Dupa acceptarea judecatorilor de a-l elibera pe Voiculescu(in tacere), adoptarea legii(sau ce e), sa fie condamnati jurnalistii si justitia, daca dau stiri din dosare, eu cred ca ce fac DNA si DIICOT, e doar circ sa nu auzim, ce au de zis pt.tara si dupa alegeri, vor pune inapoi dosarele pt.urmatoarele santaje. Pana nu le confisca averile si nu reintra in patrimoniul national terenurile, nu se verifica privatizarile, e doar circ. Kövesi, v-a iesi si v-a zice ca ANAF-ul, nu isi face treaba, nu le ia banii, degeaba. Circ. Sa fac si eu un an de puscarie in conditiile lor, cu hrana, tv., tel., internet, e ca si un concediu si sunt feriti si de oprobiul public, apoi ies si ne vor sfida si mai tare! Asta e tara! Astia sunt oamenii! Deci Ponta castiga cu ajutorul DNA si justitia nu e dreapta, nici libera!!! Era sa o”musc” si speram inca o data ca si in ’89! Mi-e groaza si mi-e frica! Nu cred ca se vor finaliza cu confiscatea averilor, doar o condamnare, nu ii rasplateste pe mortii din ’89! Pacat! Sunt deceptionata!

 • ***** DRACARIA-I DRACARIE …TOT LA FUNDUL IADULUI CU OSARDIE
  ***** S.I.E. … IMBECILITATEA,PROSTIA SI ARDELENII…
  ***** IMBECILII DIN S.I.E. IN LOC SA INFORMEZE POPULATIA ROMANIEI
  CA RUSIA A DAT UNGARIEI 24 MILIARDE EURO,IAR BULGARIEI,ACEEASI RUSIA A DAT 18 MILIARDE EURO , INCAT ROMANIA LA ACEST MOMENT SE AFLA INCONJURATA DE 3 TARi „CUMPARATE PENTRU POLITICA PRORUSA” EFECTIV DE PUTIN … HEI BINE DRACARIA S.I.E. TOT DRACARIE, INTRUCAT VAL’-VIRTEJII-‘VITEJII IMBECILITATII SI PROSTIEI AU AJUNS A FACE DIN CUNOSCUTUL SERVICIU SECRET AL ROMANIEI UN SOI DE OBIALA POLITICA ABERANTA FPOLOSITA PENTRU LUPTE INTERNE INTESTINE !
  ***S.I.E. PLATESTE POLITE INVENTATE BAGANDU-SI COADA IN POLITICA !

  IN CONDITIILE IN CARE S.I.E SE VREA NEAPARAT SCARMANAT POT ASIGURA ACEST SERVICIU DE INFORMATII CA VA AVEA DIN PARTEA MEA DE TOT CONCURSUL LA NIVEL DE DEZVALUIRI … CU SI DESPRE RETELE DE INFORMATII CA ATARE … CU SPIONI PRO SI CONTRA SOVIETISMESI ALTE ASEMENEA DELICATESE … CU TOT TACAMUL !

  ERAM ABSOLUT SIGUR CA IMBECILITATEA MELESCANULUI VA RIDICA STACHETA PROSTIEI SI A IRESPONSABILITATII LA COTE INALTE ODATA CU DECLANSAREA FATISA A RAZBOIULUI IMPOTRIVA SERVICIILOR DE INFORMATII CARE (MEREU) SI-AU BAGAT COADA DE DRACI ROSII IN POLITICA DIN ROMANIA…
  RAZBOI DECLANSAT DE CATRE TRAIAN BASESCU IMPOTRIVA POLITRUCILOR DIN SERVICIILE SECRETE !

  MELESCANUL CEL SLAB DE INGER DAR IATA DOVEDIT CLAR CA SE AFLA GRAV BOLNAV DE PROSTIE SI IRESPONSABILITATE S-A TREZIT CANDIDATUL … BOUL BALTII … IN MIJLOCUL TREBII !
  SI ACELASI MELESCAN UITA CA IN TERITORIU,CAT SI IN TERITORII
  SI-A LASAT AGENTII … DE IZBELISTE ATAT IN MATERIE DE SPIONAJ CAT SI CONTRASPIONAJ ! CE MAI LIPSESTE DECAT … UN FOCOS,UN PLICI DE MUSTE … SI BOMBA-I GATA !
  UITA MELESCANUL SI CU TOT SERVICIUL LUI,CACI SE VEDE TREABA CA S.I.E. E AL UNORA ,CI NU AL NATIUNII ROMANE, … HEI BINE UITA MELESCANUL FACANDU-SE TOT PE EL … CA AGENTII LUI AU AVUT SI AU TUPEUL SA SE AFLE INCUSIV AZI IN INTERIORUL PARTIDULUI AFLAT ACUM PE UNDA GUVERNARII ! DOAR LA PRIMA VEDERE SI AMINTIRE DEJA SI AM LA CUNOSTINTA DEJA DESPRE EXISTENTA A DOAR CINCI FOSTI SECURISTI APARTINATORI AI DIRECTIEI A IV-a LEGATURI EXTERNE,BASCA OFITERI DE CONTRASPIONAJ CARE CICA ACU’ IN PREZENTUL ANULUI 2014 SUNT POLITICIENI AI P.S.D. SI NU NUMAI PSD !
  AZI IN PLINA PRETINSA DEMOCRATIE,MAI AFURISITI DECAT PE VREMEA pcr , NEOCOMUNISTII PSD,CU UN TUPEU ULUITOR SE AFLA IN STAFFUL DIRECT AL PARTIDULUI DE GUVERNAMANT INCUSIV LA NIVEL DE TERITORIU …LA VARFUL JUDETULUI DAMBOVITA !
  CE REFORMA SA FI REALIZAT NEOCOMUNISTII PSD, CAND EI HOTII,CORUPTII,TICALOSII etc SI SATRAPII ROMANIEI… DUPA DESFASURAREA CELEI MAI SANGEROASE PRETINSE REVOLUTII DIN EUROPA AU IN VARFUL POLITICII AGENTI SI OFITERI AI SECURITATII, TURNATORI SI DILETANTI AI COMUNISMULUI DE CARE POPORUL ROMAN CONSIDERA CA A SCAPAT ????????????????????
  HAI MAI DATI-O ‘NCOLO MAI… LA CAZANUL CU SMOALA SI PLIN DE TREABA MARE MAI TOVARASI … CHIAR CREDETI CA NE VETI PROSTI LA INFINIT !
  CONFORM ULTIMELOR INFORMATII RULATE IN „FRONTUL INVIZIBIL” PUTIN A OFERIT UNGARIEI 24 DE MILIARDE DE EURO PENTRU CA BUDAPESTA SA-I URMEZE POLITICA !
  BULGARIEI, TOVARASUL PUTIN I-A OFERIT DOAR 18 MILIARDE DE EURO … INTOCMAI CU ACEEASI PRETENTIE … SA-I FIE URMATA POLITICA RUSOFILA !
  DAND CREZARE ACESTOR STIRI RULATE INTENS PE SPATIUL „FRONTULUI INVIZIBIL” ROMANII AU TOT DREPTUL SA SE INGRIJOREZE CU SI DESPRE CEEA CE VA URMA PE MELEAGURILE AUTOHTONE !
  OARE SA NU FI STIUT NIMIC SERVICIUL DE INFORMATII EXTERNE ???
  IN ACEST CONTEXT NE MAI UIMESTE … MAGARIA CARE ZACE CU TITLU DE IMBECILITATE IN S.I.E ! ?????
  NU !
  AS MAI SCRIE EU CEVA … ASA ULTRA …. DAR INTAI SA VEDEM CE TAMPENII SI DOBITOCENII NE VA FI DAT SA MAI VEDEM SI MAINE … PE BAZA CREIERELOR BOLNAVE ALE SIE SAU CINE STIE CE SERVICIU DE PARANOISM I … si PARANAMISM ! :-))

  Cu drag,onoare si responsabilitate …
  *MultaViata*
  *Lupul*Alb*GetoDac*
  *Vicentiu*I*Voiculescu*
  *Zamolxienii*Zegetini*

 • Aveti dreptate, maestre. Totusi, mizerabili sunt si jurnalistii macoveisti care jubileaza la aceasta diversiune, doar, doar le-o mai urca in sondaje Zeita justitiei.

 • cu toata stima Maestre Ion Cristoiu ,opinia mea este ca pe la noi prin Romania securistii sint peste tot si in sri,sie,armata,dgipi etc ponta este de la sie -declara chiar traian basescu iar ghita prietenul si confidentul lui ponta este apropiat de sri dupa cum reiese din zecile lui de contracte cu sri. Probabil ca pe la noi in servicii este ca in tntreaga societate unii de la SRI care scot bombe de sub masini si muncesc -10-20% de astfel de omameni si 80% progenituri ale securistilor,pilosi,doctori docenti semi analfabeti etc ,cit despre sie senzatia mea este ca acest serviciu este in proportie de 100% o politie politica care se ocupa cu protejarea coruptilor si crimei organizate. Daca ma insel ar trebui ca cei de prin sri si sie sa isi faca singuri curatenie in loc sa incerce sa pacaleasca lumea democratica civilizata cu tot felul de copilarii, )marii mentalisti de prin servicii vin cu maipulari penibile de genul -se ia un tinar care seamana cu ponta si este trimis sa participe la dezbateri in care pare foarte destept si astfel sa apara o anumita idee mintea celor mai usor de manipulat. Eu nu cred in circul asta facut de traian basescu care este apropiat de die-sie si are si prieteni in Ungaria. )desigur pentru ca FBI-ul a pornit aceasta ancheta Microsoft ,acum se agita si basescu si ponta ,ponta a inceput deja cu placa suspendarii lui basescu poate poate uita lumea ca ponta a fost angajatul lui dorin cocos. Ponta nu il va suspenda pe basescu nici daca basescu da foc Constitutiei in piata publica,si in 2009 chiar victor ponta a declarat ca l-a sabotat pe Mircea Geoana. Ar culmea sa aflam peste citiva ani ca si suspendarea din 2012 a fost pusa la cale de catre basescu si ponta pentru a ii reface imaginea lui basescu,a il compromite pe dragnea pus sa organizeze acel sistem cu 1000% prezente,sa atraga PNL intr-o capcana si sa-i asigure lui ponta platforma de lansare pentru 2014.

 • Maestre, nota 10 !

  • Cine isi poate imagina ca asa se face justitie in Romania ori e rau intentionat ori are o imaginatie bolnava .Refuz sa accept ca se poate intimpla in mod obisnuit asa ceva in justitia tarii mele .

  • Nu am citit decat inceputul ca eu doar intreb si nu ma ocup de verificari si de urmariri prin Paris. Dar daca acolo est poza lui Reading ma bucur caci este posibil ca articolul sa fie doar o facatura. Dar maestrul Cristoiu nu a zis nimic si stii si tu cine tace consimte la ce vede. 🙂

 • Pai lui Melescanu cine sa ii faca campanie cat se poate de eficienta? Fiecare cu ce are.-Ponta cu guvernul-,Udrea cu presedentia-,Macovei cu justitia-,Iohanis cu administratia,-Tariceanu cu parlamentul,-Diaconescu cu presa.Super fain! Nu ne plictisim! Hi!Hi! Presa noastra reliefeaza cat se poate de bine realitatile romanesti.Treaba bine facuta!

 • Pana una alta si Ponta era pe la corpul de control, nu?

 • Cred ca tot ce „iese” in saptamana asta nu trebuie luat in seama.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *