Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Gîndul de Breaking news, 11 decembrie 2016

28 martie 1948 – primul scrutin parlamentar în România comunistă: Asta da atmosferă de alegeri !

În măsura în care mă preocupă alegerile de azi (nu mă omor, ca altădată, să aflu cum stau partidele în sondajele de la ieșire, nu iau seamă la incidentele deja banale după 26 de ani de rutină electorală, nu dau un ban pe declarațiile ștabilor înainte și după ce vîră buletinul, deschid din cînd în cînd cristoiublog.ro, pentru a vedea cu ce partid mă sfătuiesc cititorii să votez și văd că e vorba de partidul lui Traian Băsescu), observ atmosfera mediocră, cenușie, pe care televiziunile de știri, în necontenită căutare de excitații tari, se strofoacă s-o facă ieșită din comun. Confraților din presă și cititorilor mei le pun la dispoziție, descoperite și reproduse de mine numerele dedicate de Scînteia alegerilor din 28 martie 1948, primele alegeri sub semnul comunismului instaurat deplin.
Ce televiziune de știri, ce site, ce ziar care se ocupă de alegerile din 11 decembrie 2016 poate concura cu Scînteia alegerilor din 28 martie 1948?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Gîndul de Breaking news, 11 decembrie 2016”

  • Dle Cristoiu, noi votam cu PSD.
    Pentru ca mi-a povocat sila comportamentul presedintelui la 1 Decembrie si al lui Ciolos privind Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *