Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

A apărut un USL de Dreapta!

Așadar, lucrurile sunt bătute în cuie.
Noul partid își va face apariția sub un nume vechi: PNL.
Mie cel puțin, îmi va fi greu să mă obișnuiesc cu un partid nou, alcătuit din două partide, căruia să-i spun ca unuia dintre cele două.

Dacă PDL dispare în PNL, lui Traian  Băsescu cum o să-i  zicem: fost membru al PNL? Dar Petre Roman? Vor muta în Modrogani, sediul noului partid, și portretul lui Ionel Brătianu?
Sunt sigur că portretul va fi revendicat și de partidul lui Călin Popescu Tăriceanu.
Dar Guță Tătărăscu?
Acesta va fi unul dintre înaintașii lui Vasile Blaga?

Marele, spectaculosul eveniment va fi constituit totuși din apariția unui nou cuplu de amici:
Vasile Blaga și Klaus Iohannis.

Pînă peste un an sau doi, noul partid va fi un soi de USL de dreapta: conduceri separate, grupuri parlamentare separate.
Ca și în cazul USL, vor fi noi copreședinți, Vasile Blaga și Klaus Iohannis.

Din februarie 2011, de cînd s-a înființat USL, pe scena noastră publică a activat un cuplu: Victor Ponta și Crin Antonescu.
Cei doi apăreau împreună la Antena 3, se gratulau cu alintarea de amici, luau hotărîri împreună, își spuneau pe numele cel mic.

Ce se va întîmpla în cazul noului cuplu?
Vor merge cei doi împreună la B1 Tv? Vor ține conferințe de presă comune? Își vor spune pe numele mic: Vasile și Klaus?
Se vor proclama cei doi drept amici?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

25 comentarii pentru articolul „A apărut un USL de Dreapta!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *