Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Gîndul de Breaking news

A fost arestat un judecător care urma să-l achite pe Dan Voiculescu!

Dimineața de marți, 29 aprilie 2014, a adus cu sine o premieră postdecembristă, menită să apropie realitățile moldo-valahe de realitățile fantasmagorice din proza lui Gabriel Garcia Marquez:
Un judecător de la Curtea de Apel București, pe numele său Stan Mustață, a fost arestat de DNA în biroul lui, înainte dea intra la procesul lui Dan Voiculescu.

Știrea e o veritabilă bombă, pentru că:

  1. E limpede că guzganul în robă avea să-l achite pe Dan Voiculescu, ba chiar să și pună statul să-i plătească Mogulului o sumă uriașă de bani, la cererea acestuia, pentru cît a investit el, sărman, în ICA, deși l-a furat.
  2. Ne dezvăluie amploarea corupției în România de azi. Stan Mustață nu era judecător de Ocol, ci de Curte de Apel, instanță care dă sentințe definitive. La guzganul acesta se duceau toți amărîții, ca să-i judece corect, se iluzionau ei.
  3. Ne arată cît de grea e bătălia DNA în cazul Dan Voiculescu, mult mai grea ca în cazul Năstase. Adrian Năstase fusese abandonat de Victor Ponta și Famiglia. Dan Voiculescu tocmai ce a beneficiat de ploconelile publice ale lui Victor Ponta, menite a semnala Justiției că Dan Voiculescu e tata socru bis.

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

19 comentarii pentru articolul „Gîndul de Breaking news”

  • Un sfat pentru Cristoiu pentru a mai iesi din anonimat.Studiaza Istoria Procuraturii Italiene ultimilor ani si apoi abordeaza subiectul DNA si posibilitatile sale de a scoate dosare pe banda rulanta.Ultimul este un exemplu de profesionalism ce depaseste cu mult,posibilitatile institutiei numite DNA.Iti dau o idee gratis:America si supararile lui Ponta,aparatorul coruptilor.

  • Guzgan-Guzgan…dar sa stim si noi maestre..Ce culoare are ast’ guzgan?!!!…
    Daca e doar unul din „slugoii” Diavolului Rosu alias DAn VOIcuLescu … sau daca doar e vreun „guzgan de interfata” ! … Pe vremea cand inaintam redactiei „Adevarul” … niscaiva investigatii cu PROCESE GRELE AJUNSE SI PE STRASSBOURGH si la C.E.D.O. resspectiv la Curtea Drepturilor Omului … Hei bine … chiar „tres bienn” … musiu C.T.P. -escu se facea ca ploaua adecvat cenzurand caun handicapat toate materialele … INCLUSIV ACELEA CU SPIONAJUL INDUSTRIAL ! Pana la urma ceva ceva a ajuns pe hartia ziarului … dardupa interventii din partea mea LA FEL DE ADECVATE INSA CU O PRESIUNE INIMAGINABILA LA CARE C.T.P. alias Cristian Tudor Popescu nu a putut face fata ! Amintesc de „Cazul Marian Vacarus” caruia ia fost efectiv furata casa … si Cazul de spionaj Industrial U.P.E.T – Targoviste , unde rusii au furat in mod barbar multe din inovatiile romanesti … de geniu ! E necesar sa amintesc maestre ca judetul Dambovita este un judet foarte bine militarizat – sau cel putin era pe vremuri – si foarte bine industrializat(n.n. – tot pe vremuri)! In judetul Dambovita existand si multe fabrici de armament dar si numeroase unitati militare ! NU DEGEABA RUSII AU FOST IMBIATI DE ADRIAN NASTASE alias Satanes Iad SI ION ILIESCU alias ILIEi S (cu) ION la contrafacerea FSN alias eFeSeN-i (n.n. – termen biblic ) I-AU TOT IMBIAT PE RUSI – inclusiv pe ordine masoclaxonice – SA PRIVATIZEZE O GRAMADA DE INTEPRINDERI DIN JUD.DAMBOVITA ! Pana la urma a scris si ziarul „Adevarul” ceva – ceva … prin 2003 – 2004 ! Nu trebuie uitat nici de faptul ca tot in jud. Dambovita marele Henry Coanda a pus in functiune ultima sa mare inventie anume „TRANSPORTUL CONVEERIZAT IN VID” !
    Iaca asa si cu Diavolul Rosu alias Dan Voiculescu … voia si haznagistul sef al HA-HAZNALELOR sa privatizeze si el … cu Iura – vura ceea ce nu-i apartine si tot prin jaf rapt si furt , basca oala de noapte de coruptie ! Important e sa subliniez doar ca la ambele procese … cine credeti ca a „structurat” fondul ??? Nimeni alta decat Veronica Carstoiu … arhicunoscuta dupa … dezvaluirile D.N.A -ului . … si apoi „arhitelevizata” cu emblema de CORUPTA SI SPAGARA … care nu poate avea un orgasm sanatos decat de la 1 milion si ceva de euro in sus ! Acum eu nu vreau sa spun ca e curva … cum a fost o alta judecatoare perindata in tribunalele dambovitene si cunoscuta si ca o betiva notorie si nominalizez pe defuncta … LILIANA SERBU ! Cunostea meserie dom’le … Asta mi-au declarat toti … Dar voi mai reveni pe subiecte atat de surescitante …
    Cu drag, onoare si consideratie …
    *MultaViata*
    *Lupul*Alb*GetoDac*
    *Vicentiu*I*Voiculescu*
    *Zamolxienii*Zegetini*

  • “E limpede că guzganul în robă avea să-l achite pe Dan Voiculescu”
    Pentru mine nu este deloc limpede, dar mi-ar placea sa fie asa, respectiv sa fie limpede ca DNA-ul a saltat pe judecatorul despre care se stie sigur ca urma sa-l achite pe Voiculescu. Ne-ati putea impartasi informatiile dumneavostra ca sa ne fie si noua limpede?

  • poate chiar Felix l-a turnat pe MustatA!din reflex, nu s-a putut abtine…:)

  • Observatia de la punctul 3 este extrem de importanta, este cheia in care trebuie analizata situatia domnului Felix.

  • Curătenia de primăvara continuă 😉

  • Cred ca a fost doar retinut , nu arestat ! Asta asa, doar pentru ” acuratetea informatiei ” 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *