Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Gîndul de miercuri

Cum a fost atras Klaus Iohannis în capcana întinsă de  Cozmin Gușă, consultantul politic al Elenei Udrea

Dîndu curs șantajului practicat de Cozmin Gușă, consultantul politic al Elenei Udrea, Klaus Iohannis a făcut greșeala vieții sale:
S-a decis cu o oră înainte de dezbaterea la care se anunțase Victor Ponta să participe.

După ce și pe drept cuvînt a susținut că va participa la o confruntare serioasă, anunțată și negociată dinainte, cum se întîmplă în lumea civilizată, s-a dus la o emisiune improvizată (nici n-avea cum, odată ce Realitatea Tv era pregătită pentru o dezbatere doar cu Victor Ponta, dat fiind că Klaus Iohannis anunțase că nu vine la nici o televiziune de știri), fără o minimă organizare, de parcă ar fi fost vorba de o confruntare între Elena Udrea și Traian Băsescu, fără întrebări gîndite bine, pentru a acoperi tot spectrul problematicii prezidențiale. Rareș Bogdan, complexat de ideea că-l are în față pe Însăși Înălțimea Sa Victor Ponta, l-a lăsat practic pe Victor Ponta să fie moderatorul emisiunii. Ideea nenorocită de a se dezbate nu atribuțiile președintelui, ci atribuțiile premierului l-a favorizat în chip nedrept pe Victor Ponta. Era de așteptat ca în condițiile în care s-au  discutat numai prerogativele premierului, Klaus Iohannis să nu se descurce. Decizia luată în ultimul minut de a veni la confruntare a făcut ca Klaus Iohannis să nu fie pregătit. În 2004 și-n 2009, candidații s-au pregătit inclusiv psihologic pentru marea confruntare, devenită eveniment național și nu o clacă la o televiziune de știri, antrenîndu-se cu persoane care jucau rolul adversarului.

Cum a fost posibil ca staff-ul să nu reziste șantajului lui Cozmin Gușă și l-a forțat pe Klaus Iohannis să meargă în ultimul moment, fără o minimă negociere a formatului? Și acum ce face Klaus Iohannis? Se va duce și la celelalte televiziuni de știri? Va mai vrea o confruntare pe teren neutru?

Pe scurt, și la cald:
A fost un dezastru.
Nu pentru că Klaus Iohannis n-ar fi bun.
La interviul de pe Realitatea Tv, la care am participat, a fost senzațional.
A fost un dezastru din cauza improvizației absolute care a fost această așa zisă confruntare.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

98 comentarii pentru articolul „Gîndul de miercuri”

  • Sa speram ca numai aveti incredere in Rares!

  • cursa sau nu…..omul a fost penibil, si vrea sa conduca o tara?…nu e bine popor roman….nu m-ai votati contra ceva….mai bine uitati-va si la om…

  • Crede-ti Maestre ca a fost o cursa?

  • Domnilor! Un bărbat care se crede tare şi participă la confruntări politice – miza fiind însuşi fotoliul prezidenţial, se pregăteşte, se informează…tocmai pentru că nu are de- a face cu parlamentul, cu vreo funcţie în stat, trebuia să vină la tv cu lecţia învăţată, nemţeşte! Nu leagă o frază coerentă, se bâlbîie, înafară de problema pe juştiţie, nu- mi amintesc să fi spus ceva notabil. Cum să te prezinţi aşa? Să nu spuneţi că a fost păcălit, fiindcă nu de ieri dimineaţă ştie el că vrea să fie preşedinte. Îmi pare rău, dar a eşuat lamentabil!

  • Domnilor! Un bărbat care se crede tare şi participă la confruntări politice – miza fiind însuşi fotoliul prezidenţial, se pregăteşte, se informează…tocmai pentru că nu are de- a face cu parlamentul, cu vreo funcţie în stat, trebuia să vină la tv cu lecţia învăţată, nemţeşte! Nu leagă o frază coerentă, se bâlbîie, înafară de problema pe juştiţie, nu- mi amintesc să fi spus ceva notabil. Cum să te prezinţi aşa? Să nu spuneţi că a fost păcălit, fiindcă nu de ieri dimineaţă ştie el că vrea să fie preşedinte. Îmi pare rău, dar a eşuat lamentabil!

  • Sa mai ziceti ca Gusa n-are ochi albastrii. Pai cit de fraier sa fii sa te iei dupa el? N-am auzit niciodata ceva valabil din gura lui, doar ineptii. Pentru mine e clar ca il sustine cineva, ca are un spate mare, altfel cred ca de mult ar fi ajuns sa faca altceva.

  • Sa mai ziceti ca Gusa n-are ochi albastrii. Pai cit de fraier sa fii sa te iei dupa el? N-am auzit niciodata ceva valabil din gura lui, doar ineptii. Pentru mine e clar ca il sustine cineva, ca are un spate mare, altfel cred ca de mult ar fi ajuns sa faca altceva.

  • Era cat pe ce sa cred cuvintele lui Gusa,in sensul ca ati alunecat spre Ponta;acum m-am convins ca de fapt lucrurile stau exact invers,adica ,la nevoie,securistii (Gusa, Ghita si Ponta)au inceput sa puna tara la cale.Ceea ce m-a ingrijorat cel mai mult a fost faptul ca Rares Bogdan a deraiat de tot,lasandu-se pacalit de o analfabeta-L.Sandru.Oricum pentru mine Realitatea tv nu mai exista,chiar daca dv.o sa continuati colaborarea cu ea.

  • Da, nici mie nu-mi place ca are dreptate d-l Ion Cristoiu cand ne arata realitatea asta uratica, saracuta … rupta in fund, ce mai! Da’ daca ma uit cu ura la d-l Ion Cristoiu, atunci la minciuna cu ce ma uit, cu drag?

  • A vrut sa surprinda dar s-a surprins pe el…slabut klaus…vorbesti de diaspora si vot si tu nici macar nu stii cati votanti au votat…vorbesti de pensii si tu nici macar nu stii cat e pensia minima sau medie,nu stii cat e punctu de pensie,nu mai spun ca plange pe umaru diasporei si nici macar nu ai fost sa discuti cu ei….confunzi articole din constitutie…deci esti praf!!! Un candidat slab…avea dreptate basescu cand ii reprosa lu blaga ca putea sa gaseasca un alt candidat mult mai bun…mai bine statea acasa,si-a dezamagit multi votanti ai sai dar voturile tot le va primii de la ei,pt ca aia voteaza anti-ponta nicidecum pt iohannis!!!

  • RARES BOGDAN ESTE O SUZETA A REALITATII MANIPULATORULUI GUSA

  • Rares Bogdan mai are pana ajunge sa fie si intelept!!! Așa cum a fost Turcescu, „parca” nu a inițiat importantă unei asemenea întâlniri! Rares Bogdan trebuia sa nu accepte sa organizeze o asemenea întâlnire neprogramata!

  • Dle Cristoiu la experiența pe care o aveți , chiar nu puteți face ceva sa nu va mai combinați cu toate mizeriile care au bani ? Păcat pentru ce aveți de spus cu adevărat cand nu este foame !

  • Felicitări, dle Cristoiu! Păcat ca nu v -au ascultat! Doar i-ați prevenit de la început! Oare e incompetenta sau iarasi sfintele „interese”….

  • Am urmărit realitatea tv de ceva vreme, dar de-acum…… Nu mai exista nimic fără interese!!!! Nu înțeleg de ce au primit atâtea felicitări!!!! 1 ora de felicitări? Ce se mai felicitau ( intre ei, ca in familie!) si se mai scuzau, doar doar vor cadea ca hopa- mitica! dezgustator!!!!! Mai ziceau de Johannis ca nu are discurs cu conținut?! Dar ei, ce „continut” ne-au oferit!!!!? Target îndeplinit, audiență, audiență, audiență!!!!

  • La aceasta „dezbatere” cred ca s-a vazut ce era de vazut, mai ales dupa „sedinta de redactie”..

  • avetimare dreptate, ca n totdeauna

  • Deci nu imi vine sa cred ce tara este Romania!Parca traim in anii 90!

  • Cozmin Gusa e o sulfa mizerabila!

  • Bravo domnu Cristoiu,va multumesc ca nu mai mergeti in emisiunile de la Irealitatea Tv.

  • Ce a fost asta?…..Dezbatere?…….Nu mi-a placut deloc

  • De fapt maestre ce ne dorim?Putem sa privim aceasta dezbatere din punctul fiecaruia de vedere.Pe mine nu m-au incantat cifrele lui Ponta ,nici smecheriile ieftine ale lui ,cinismul si mistocareala mai tare m-au scarbit.

  • Regret ca Realitatea va merge pe un drum gresit. Cine are interesul?

  • Regret ca Realitatea va merge pe un drum gresit. Cine are interesul?

  • Comentez adaugand un comentariu postat imediat dupa terminarea ‘dezbaterii’: „Astazi am fost tentat pentru o secunda sa-i fac procese de intentie lui Ion Cristoiu, insa vazand emisiunea din aceasta searaconcluzionez ca Bogdan e doar un mameluc plin de ifose si o unealta de tip gadea, iar Gusa o javra care si-a indeplinit misiunea de mercenar. Din pacate Iohannis a cedat, probabil si datorita presiunii exercitate de formatorii de opinie care il doreau in ring, si a renuntat la simtul de prevedere ce ii dicta optiunea pentru formatul de dezbatere organizata profesionist, cazand astfel intr-o capcana ordinara si miseleasca.”

  • gazda a aratat ca e precum o curva, au facut jocul lui ponta. a fost o capcana si o inselatorie, sa le fie rusine. sa le vedem audientele de acum.

  • Rares, Lavinia si Cozmin sunt niste prefacuti . Mincinosi si ipocriti!

  • da, extraordinar de bine surprins, Dl. Cristoiu. Cred ca multi am avut aceeasi senzatie, ca a fost o alegere pripita, emisiunea a fost oribil moderata, practic dl. Bogdan a fost depasit de emotia unui astfel de eveniment, totul a fost o cacealma, un talmes balmes mizerabil.

  • Lavinia Sandru a fost mizerabila. Cred ca se teme ca sotul sa nu isi piarda postul.

  • Bravo maestre! Mare dezamagire din partea lui Rares Bogdan.

  • Gusa a fost și a rămas un ticălos, iar rares bogdan un papagal cu moț.

  • ponta avea toate intrebarile. mi se pare incredibil modul in care pot decurge aceste dezbateri electorale fara un minim de organizare cu jurnalisti ale caror simpatii politice sunt evidente.

  • Bravo maestre…oricum Klaus Johannis nu a fost chiar asa de rau…vorba romînului…putea fi mai rău

  • Eu cred ca ne-am obișnuit cu pitzipoancele care se balacaresc si turuiesc vrute si nevrute gen La Maruta si aici PO(A)NTA câștiga detasat. Citea răspunsurile. Plm, prim-ministru. Un mascarici, o marioneta a clanurilor. Puie PO(A)NTA.

  • Domnule Cristoiu, de ce nu ne spuneti cine sprijina financiar Realitatea TV si in ce relatie e cu Victor Ponta, Traian Basescu si Elena Udrea? Dvs chiar stiti! Probabil ca ati aflat tarziu. Ar fi frumos pentru noi toti. Ne-am intari convingerea ca nimeni nu-l vrea pe Iohannis pentru ca nu a fost in anturajul clasei politice ce a detinut puterea in Romania. Nu este candidatul perfect, dar nu face mendrele nimanui si asta ii sperie pe toti. Va multumesc.

  • Rares Bodan ,a devenit o sluga a lui Gusa ,de cand ,Asociatul si prietenul lui Cosmin Gusa ,a intrat la puscarie , azi Rares ,a fost un dezastru de moderator ,e jalnic ce se intampla si a-ti avut dreptate ,desi Cpsmin Gusa va balacarit ……….si cu toate astea ,oamenii au vazut ca Iohannis e echilibrat si Ponta ,era ca un pisicut ingropat de hartii -Iohannis a venit cu mainile goale si Rares l-a tratat infect !

  • Marioneta cu fițuici pregătite dinainte nu ne poate cumpara si pe noi. Imi este sila de ceea ce se întâmpla in televiziunile românești. Iohannis, esti un om de tot respectul.

  • Adio Rareș Bogdan, adio Cozmin Gușă, nu vreau să spun nimic despre tine Lavinia Șandru. Pentru că nu meriți nimic.

  • A fost o mizerie care a dovedit că Gușă și majoritatea de la Realitatea se comportă ca Latrina3. A fost dovada slăbiciunii candidatului Iohannis. A fost dovada că balele Laviniei Șandru sunt mai exprimate în casa lui VVP decât ale Dacianei. A fost dovada că asta este. Good Bye!

  • Dar va rămâne in istorie cu 2 lucruri, maestre. 1. A renuntat la orgoliu, si a venit la confruntare, pe buna credința a gazdelor. 2. Si-a cerut scuze public. Lucru pe care vad ca nu îl apreciază nimeni

  • Poate pentru analisti si specialisti in dezbateri electorale o fi fost un dezastru, pentru noi oamenii simplu NU!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *