Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Primul tur văzut de un îmbătrînit într-ale alegerilor

1. Deontologul Dan Tapalagă de la Hotnews sare în apărarea lui Sebastian Ghiță, amicul lui Victor Ponta!

Sunt ca jurnalist la al șaptelea prim tur de scrutin. Spre deosebire de alți ani, nu mă încearcă nici o emoție. Mai întîi pentru că primul tur al acestui scrutin are un rezultat deja știut: Victor Ponta și Klaus Iohannis în al doilea tur. Apoi sunt suficient de bătrîn într-ale alegerilor postdecembriste ca să mai fiu minim chibiț al unui candidat.

Deși stau închis în camera mea de lucru de acasă (citesc despre șmecheriile prin care CIA a încercat și încearcă să-i convingă pe americani că nu-i așa de fioroasă cum pare), voi căuta să vă țin la curent pe parcursul zilei (pînă la opt, cînd merg la Realitatea Tv) cu observațiile mele despre acest prim tur, scrise și publicate sub titlul:
Primul tur văzut de un îmbătrînit într-ale alegerilor

Azi noapte, Realitatea Tv a dezvăluit că una dintre firmele controlate de Sebastian Ghiță, confidentul Famigliei Ponta, asigură numărătoarea voturilor. Contractul a fost obținut fără licitație. Nu mă miră. Sebastian Ghiță, omul bidon al banilor murdari ai SRI, e protejatul DNA, instrumentul prin care SRI arestează pe cine vor șefii Serviciului.

După opinia mea, Rareș Bogdan a exagerat acuzînd că prin firma lui Sebastian Ghiță Victor Ponta va frauda alegerile. Totuși, felul în care a fost obținut contractul, implicarea Siveco în afacere, chiar și explicațiile neconvingătoare ale  lui Sebastian Ghiță, ar fi trebuit să atragă atenția presei zise și independente.

A atras-o?
Firește că da.
Hotnews, site-ul deontologului Dan Tapalagă, sare în apărarea lui Sebastian Ghiță și face praf Realitatea Tv. Hotnews acuză postul c-a fost pus de Elena Udrea să manipuleze.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

28 comentarii pentru articolul „Primul tur văzut de un îmbătrînit într-ale alegerilor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *