Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Dumnezeu i-a aranjat candidatului Victor Ponta inundații electorale?

Mă întrebam marți pe la prînz, cînd se conturau deja proporțiile dezastrului produs de inundații, ce va face Victor Ponta? Va amîna lansarea, argumentînd că locul lui e acolo, în mijlocul apelor, fără barca pe post de caleașcă de astă dată? Nu va participa la propria lansare? Va veni mai tîrziu, justificînd c-a fost ocupat cu salvarea oamenilor?

Spre seară, strategia electorală s-a văzut în întreaga-i splendoare.
Cele două televiziuni de Famiglie – Căcănia Tv (România Tv) și Măciuca Tv (Antena 3) – au cultivat pînă la vomă imaginea electorală a lui Victor Ponta – Un om între oamenii inundați.
Au lipsit cei doi despre care Gabriel Oprea a declarat că sunt aproximativ doi morți prin înecare, dar asta n-a oprit televiziunile electorale ale Guvernului să-l cînte pe candidatul Ponta mai ceva decît TVR-ul comunist pe Nicolae Ceaușescu.

Ajuns la propria-i nuntă politică, Victor Ponta nu putea debuta decît invocînd Operațiunea Un Om între oamenii inundați:
Vreau să vă spun de la început că eram cu toţii pregătiţi ca azi, acum, în faţa dumneavoastră, să îmi lansez candidatura pentru cea mai importantă funcţie a ţării. Dumnezeu aşează întotdeauna lucrurile mult mai bine decât noi. Eu mi-am lansat deja candidatura pentru a fi preşedintele românilor puţin mai devreme, la Novaci, la Bengeşti, alături de oameni care de fapt, reprezintă România adevărată, nu România din cărţi sau de la televizor. Mi-am lansat candidatura fără să ştiu şi fără să îmi programez în acest fel, alături de câţiva eroi salvamontişti, care au scos oameni din mijlocul apelor, alături de jandarmi, de poliţişti, de pompieri, care fac şi acum, când noi suntem aici, ceea ce fac de fiecare dată: îi ajută pe oameni la nevoie. Mi-am lansat candidatura fără să ştiu şi fără să mă pregătesc, alături de oameni curajoşi, care mi-au spus: ‘dle prim ministru, bine că aţi venit, dar putem şi avem curaj şi putem să trecem peste aceste necazuri’, dar şi alături de oameni deznădăjduiţi, oameni care şi-au văzut munca de o viaţă distrusă de natură în câteva minute, oameni care aşteptau de la mine şi de la noi toţi sprijin, dar şi compasiune în momentele foarte grele. Cred că mi-am lansat candidatura fără să fie pregătită şi fără să mă gândesc, aşa, alături de români

Ce ne spune candidatul?
Că Dumnezeu a aranjat astfel lucrurile încît el să arate românilor că e alături de ei în momente grele!

Altfel spus, transformat în agent electoral PSD-ist, Dumnezeu a dat oamenilor din Novaci, Bengești și alte localități inundații catastrofale pentru ca Victor Ponta să arate românilor, grație televiziunilor de Famiglie, că el va fi un președinte alături de români cînd vor fi loviți de nenorociri!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

19 comentarii pentru articolul „Dumnezeu i-a aranjat candidatului Victor Ponta inundații electorale?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *