După România educată și România climatizată, se prefigurează un nou Proiect de țară: Schimbarea becurilor (Ion Cristoiu)

Gîndul de Breaking News, joi, 26 februarie 2014

Klaus Iohannis a trimis Securitatea s-o înhațe pe mama lui Victor Ponta!

Pe cristoiublog.ro, scriam că Victor Ponta și-a arătat ghearele la Klaus Iohannis amînînd votul în cazul Eduard Hellvig, dar mai ales, ironizîndu-l pe Imperator pentru vădita sa tendință de a-și pune peste tot oamenii săi de casă și nu oamenii țării:
Deși a promis PSD a promis că va vota propunerea lui Klaus Iohannis, neîntrunirea plenului de miercuri s-a vrut un gest polemic față de decizia lui Klaus Iohannis. Dat fiind că UNPR s-a grăbit să accepte propunerea fără a se consulta cu aliatul PSD, Victor Ponta n-a mai putut să-l respingă pe Eduard Hellvig fără riscul de dezvălui fisuri în Coaliție și, din cîte mai știm și noi, fără riscul de a-i da lui Gabriel Oprea fericitul pretext de a trece de partea PNL invocînd interesul național.
Boicotarea de miercuri, dar mai ales răspunsul lui Victor Ponta ne dezvăluie, că pisicoșenia de pînă acum a premierului a fost o comedie.
Pisicuțul Victor Ponta a ținut să-i arate lui Klaus Iohannis că are gheare. Avertizînd că PSD e gata de confruntarea pe care o va presupune tentativă de formare a unei noi majorități.

Avînd în vedere provocarea, mă așteptam ca Prea Alesul Structurilor din noiembrie 2014 să reacționeze deschizînd gura.
N-a făcut-o.
Nici nu era nevoie.
Instituțiile de forță, cele cu care Traian Băsescu a lovit în dreapta și-n stînga, s-au pus la dispoziția noului Stăpîn, cu cătușe cu tot.

Azi dimineață, sora și mama lui Victor Ponta au fost chemate la DNA în dosarul de la Ploiești.
Așadar, Imperatorul n-a bienvoit să-și coboarea Înalta-i Gură pînă la a polemiza cu Victor Ponta în chestiunea Eduard Hellvig.
A trimis Securitatea s-o înhațe pe mama lui Victor Ponta.

Codruța Kovesi, ție nu-ți pute?! Sau poate, ca și-n cazul Elenei Udrea, ai făcut-o dinadins ca să pută?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

45 comentarii pentru articolul „Gîndul de Breaking News, joi, 26 februarie 2014”

  • in ciuda activitatii DNA perceptia pe care o avem este ca nu se face justitie .

  • O stire spune ca DNA a intrebat SPP unde a fost Udrea pe 6.10.2012, daca a luat geanta cu bani de la minister…..dar in acea zi Udrea a fost in Constanta la inmormantarea mamei presedintelui Traian Basescu.

  • Tupeu de marlani ! ”Diriginta” Famigliei e mare meseriasa in contabilitate,iar ginerele angajeaza socotitori de la concurenta ? Pe cine pacaleste nemernicul care s-a dorit presedinte ? Nu e nevoie de ”securitate” totul vine de la sine.

  • Ce speranta sa mai am eu sa-mi recuperez masina SV 13 ANI, PROIECTUL IANIDOR castigat pe SAPARD-ul romanesc si teren la Mestecanis. Sau daunele morale ca am fost tarata prin procese fictive cu martori mincinosi??? Sa intervina DNA-ul, DIICOT-ul, SRI-ul, Inalta Curte sa analizeze si sa-mi spuna cu ce am fost eu vinovata? Ca am vrut sa fac ceva?

  • INTOTDEAUNA IN VIATA ce tie nu-ti place altuia nu face.Pe rind vor plati toti.Acum este rindul lui Basescu,Udrea SI Ponta dar cu siguranta peste citiva ani va veni rindul lui Iohannis et comp

  • Maestre, glumiti! Special , n ati spus ghilimelele! Santa Klaus si securitatea!?!

  • CIND E VORBA DE T.B SI E.U TOTUL E ADEVARAT CIND SE VORBESTE DE V.V.P. TOTUL E DELATIUNE .

  • Dacä Ponta si Famiglia nu aveau pete dalmatiene de ce ar mai fi trimis secu pe cineva la ei in vizitä?Puneti vä rog boii in fata cärutei!Toate Famigliile meritä ani grei de puscärie!