Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de Breaking news joi, 4 decembrie 2014

SRI a trecut la Planul B de cucerire deplină a Puterii: Suspendarea lui Victor Ponta în urma anchetei DNA!

Gîndul de duminică, 30 noiembrie 2014, se intitula După eșuarea Planului A s-a trecut la Planul B: Suspendarea lui Victor Ponta ca urmare a unei anchete penale!:
Pornind de la reaprinderea Scandalului Votul din străinătate de către publicațiile paravan și ofițerii acoperiți din presă ai SRI, avertizam că după eșecul tentativei de lovituri de Palat din PSD,  pusă la cale de cuplul Marian Vanghelie-Mircea Geoană, se va trece la Planul B: Suspendarea lui Victor Ponta ca urmare a unei anchete penale:
„Potrivit articolului 109 din Constituție, în cazul unui membru al Guvernului „dacă s-a cerut urmărirea penală, Preşedintele României poate dispune suspendarea acestora din funcţie”.
Așadar, dacă împotriva lui Victor Ponta se începe urmărirea penală, el poate fi suspendat din funcție.
E singura formulă prin care poate fi înlocuit Guvernul Ponta cu Guvernul de Uniune Națională, condus de Mircea Geoană sau, de ce nu?, de George Maior. Că doar nu degeaba și-a pus la lucru SRI în aceste zile toți ofițerii acoperiți din presă, din politică și toate firmele paravan.
Și dacă Tiberiu Nițu, considerat om al lui Victor Ponta nu se execută?
Foarte simplu și de data asta.
Au fost depuse – și nu întîmplător – plîngeri și la DNA.
Se îndoiește cineva că Divizia Penală a SRI nu se va executa imediat?

Cu puțin timp în urmă la Realitatea Tv – ce altă televiziune putea primi știri pentru a o mesteca în stil SRI-ist?!- potrivit căreia DNA va prelua ancheta în cazul votului din străinătate.

DNA e însă Divizia Penală a SRI.
Sînt sigur că SRI a pregătit deja Dosarul cu fundiță roșie pe care-l va trimite Laurei Codruța Kovessi cu tot ceea ce trebuie pentru implicarea lui Victor Ponta.
Întrebarea e dacă  lui Traian Băsescu i se va da misiunea de a-l suspenda pe Victor Ponta?

Din cite chitesc eu, lui Traian Băsescu i se va da misiunea.
Pe de o parte, pentru că Traian Băsescu de abia așteaptă să demosntreze că el nu iartă niciodată. Pe de alta, pentru că președintele ales nu trebuie amestecat în toată mizeria asta moldo-valahă.

Întrebarea întrebărilor:
Merită să dăm țara peste cap numai și numai pentru că George Maior, directorul SRI, vrea să fie premier?!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

25 comentarii pentru articolul „Gîndul de Breaking news joi, 4 decembrie 2014”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *