Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Gîndul de Breaking news, luni, 16 martie 2015

Jurnalul Elenei Udrea ne dezvăluie de ce a fost înhățat Horia Georgescu, Șeful ANI, de Binomul SRI-DNA!

Horia Georgescu, a fost adus cu mandat la DNA. Sub conducerea lui Horia Georgescu, ANI a dat mari bătăi de cap mai ales politicienilor din Gruparea Ponta.
Un bun motiv pentru cîrtițele SRI din presă să mai cobzărească nițel Binomul SRI-DNA, de fapt, judecînd după realități, nu Binomul, ci Biela-Manivelă SRI-DNA, SRI fiind cu împinsul. Uite, strigă purtătorii de cuvînt civili ai Generalilor, DNA e echidistantă: L-a înhățat și pe Horia Georgescu.

Așa aș striga și eu, înscriindu-mă în Corul Forțelor Armate ale SRI din Presă, dacă n-aș fi citit, în Jurnalul Elenei Udrea, următoarele rînduri, pe care le public, evident, fără aprobarea autoarei:
„Începuse campania și nu se fixase termen în procesul ÎCCJ al lui Iohannis. Georgescu de la ANI se dădea plecat din țară, dar eu am aflat că este aici. Îi spunea lui Maior că este în America. Pînă la urmă, s-au întîlnit într-o vineri, Maior și Georgescu, și au stabilit ca Georgescu să ceară ÎCCJ să fixeze termen. S-a fixat termen în săptămîna următoare, apoi au început tergiversările.

Așadar, în Bătălia crucială numită Procesul lui Iohannis, Horia Georgescu a fost de partea cealaltă a Baricadei, de partea celor care-l voiau declarat incompatibil chiar în campanie, în timp ce Binomul SRI-DNA, sau mai bine zis Biela-Manivelă SRI-DNA, se lupta să fie amînat procesul.

Binomul SRI-DNA a cîștigat bătălia. Elena Udrea e după gratii.
George Maior a fost dat afară de Imperator și, potrivit Jurnalului, i s-a întocmit un Dosar la DNA în afacerea Microsoft.
Dacă deschide gura, arest preventiv scrie pe el!

Horia Georgescu a fost înhățat de DNA pentru o faptă din 2010.
Pe lîngă lecția dată tuturor celor care nu cîntă Binomul cu note de Bielă-Manivelă, convocarea lui Horia Georgescu mai rezolvă și alte interese ale Grupării Guvernul Meu:

 1. Îi dă un nou șah lui Traian Băsescu. Nu-i exclus ca purtătorii de cuvînt ai SRI din presă să declanșeze o campanie despre abuzurile făcute de ANI sub Regimul Băsescu.
 2. E scos din joc cel care putea bombăni întrebîndu-se de ce ÎCCJ n-a dat nici acum Motivarea în procesul Iohannis, deși a trecut ceva timp de la sentință.
 3. E scos din joc cel care se încăpăținează să continue un proces (altul decît cel de la ÎCCJ) dintre ANI și Klaus Iohannis, proces despre care scrie pe InPolitics Bogdan Iacob.

A venit rîndul lui Horia Georgescu.
Cine urmează?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

84 comentarii pentru articolul „Gîndul de Breaking news, luni, 16 martie 2015”

 • Si daca il scot pe Striblea prin aceiasi metoda – „favorizarea infractorului”?? Ca sa o intimideze pe Udrea ??!!

 • Si daca il scot pe Striblea prin aceiasi metoda – „favorizarea infractorului”?? Ca sa o intimideze pe Udrea ??!!

 • Intrebarea este de ce acum ? daca faptele sunt vechi de 5 sau 6 ani ? ce au facut serviciile pana acum ? atunci cand au fost numiti acesti LUPI PAZNICI LA OI SRI-ul ce a facut ? ce atributii au ei ? sa se numeasca oamneni santajabili in funtii cheie ? oare ne cred atat de prosti ca doar sub girul lor s-au facut toate aceste numiri si datorita lor ne-am facut de ras ca si Tara in toata lumea , ei sunt cei mai responsabili in toata aceasta poveste.

 • CoKo!!!!!!!!!haha,

 • Staţi liniştiţi ,acum a venit vremea lor.

 • Pe vremea răposatului nu erai la curent cu mazilirile politice .

 • Acest document a fost postat pe contul de Facebook a lui dl Ion Cristoiu Deutsche Welle ,RFI ,Wallstreet .ro Antena 3 ,Protv ,B1TV ,Evz ,capital ,Ziarul Finaciar ,etc „”In postare anteriora ati spus exact in ce fel se incerca o lovitura care va instala o ditadura de anumit fel in Romania Din aceste motive a fost elaborat acea fituica pe care PNL a denumit -o program de guvernare dar care are rol doar de a legaliza o astfel de lovitura Din pacate pentru PNL Romania este o tara menbre NATO si UE si nu va fi guvernata niciodata decatre un partid care a demonstrat ca promoveaza incompenteta dar aceasta nu este tot deoarece in ciuda faptul ca are doi juristi la varf la elaborare unei astfel de fituici au lansat caile liber pentru jaful Asa ca vor avea o surpriza neplacuta sa vada ca noul Guvernul al Romania ce va fi format in 2016 se va alcatui in jurul lui dl Bogdan Aurescu actualul Ministru al afacerilor externe iar program de Guvernare va fi elaborat impreuna cu specialisti ,oamenilor de afaceri , top manageri din randul Romanii care au studiat in strainatate ,Deasemene diaspora ,si studenti vor avea o contributie important la elaborare unui astfel de program etc Pana atunci programul de Guvernare respectiv care va pune baza unui Guvernul ce va fi condus de dl Bogdan Andrescu va fi trimis catre mai multe Ambasadele a unor tari partenere NATO si a UE iar apoi se va prezenta diferenta care va fi de la cer la pamant intr-un astfel de program si continut din acea fituica pe care PNL il a denumit program de Guvernare Avand in vedere importanta unei astfel de subiect voi reveni ca sa prezint mai multe informatia despre ea ”

 • Maestre,aveti dreptate ma simt ca pe timpul lui nea Nicu,sau poate mai rau au reusit de au facut mandatul domnului Basescu praf

 • DNA-ul îl fierbe pe Băsescu, puţin câte puţin, până cedează psihic şi se autodenunţă!? Chiar îl lasă pe domn fost preşedinte fără nici un sponsor??

 • Nimic nu are farmec fără Băsescu în cătuşe!!

 • Exact ceea ce am spus ceva mai devreme: trebuia scos din joc acela card face viața grea politicienilor de orice „culoare”: de la Iohannis pana la baronii PSDisti!

 • Astept cu nerabdare imagini cu Ponta la DNA avand haina pusa la incheietura mainilor!!!

 • Chiar a ajuns „jurnalul” Udrei reper in tot ceea ce scrieti? Eu cred ca ati fost manipulat cum au fost manipulati foarte multi de aceasta femeie. A stiut sa devieze subiectul de la miezul problemei!

 • De ce nu se face curat prin SRI?ei știau de toți corupții si i-au lăsat sa fure f mult .Daca ii luau demult poate nu apucau sa fure atata.

 • De ce nu se face curat prin SRI?ei știau de toți corupții si i-au lăsat sa fure f mult .Daca ii luau demult poate nu apucau sa fure atata.

 • se fac toate pe fata acum,nu mai intereseaza pe nimenoi sa pastreze o minima decenta.sunt saltati toti cu masinile dna-ului de peste tot,mi se pare ca se exagereaza intentionat.

 • se fac toate pe fata acum,nu mai intereseaza pe nimenoi sa pastreze o minima decenta.sunt saltati toti cu masinile dna-ului de peste tot,mi se pare ca se exagereaza intentionat.

 • Are sau nu are Elena dreptate in ce scrie in Jurnal ?!? Pina acum nu avea dovezi,…bla,bla,bla.Ce pacat ca l-ati luat in deridere la inceput. PS Chiar ne credeti prosti? Ati primit jurnalul sa-l secretizati „fără aprobarea autoarei” in Biblioteca Academiei ?

 • Are sau nu are Elena dreptate in ce scrie in Jurnal ?!? Pina acum nu avea dovezi,…bla,bla,bla.Ce pacat ca l-ati luat in deridere la inceput. PS Chiar ne credeti prosti? Ati primit jurnalul sa-l secretizati „fără aprobarea autoarei” in Biblioteca Academiei ?

 • Cind Basescu a venit la puterePDL-isti spuneau-CIOCUL MIC ACUM SUNTEM NOI LA PUTERE-.Acum a venit rindul altora sa spuna MUCLES.Asta e Romania

 • Cind Basescu a venit la puterePDL-isti spuneau-CIOCUL MIC ACUM SUNTEM NOI LA PUTERE-.Acum a venit rindul altora sa spuna MUCLES.Asta e Romania

 • Oare de ce incep sa ma simt ca in epoca raposatului ?

  • Avea dreptate Presedintele Basescu atunci cand spunea ca independența justitiei o realizare oricând reversibila! Ultimile saptamâni o confirma din plin!

 • Oare de ce incep sa ma simt ca in epoca raposatului ?

 • Maesto ai devenit ai naibi de bun

 • Maesto ai devenit ai naibi de bun

 • Acest document a fost postat pe contul de Facebook a lui dl Iona Cristoiu Deutsche Welle ,RFI ,Wallstreet .ro Antena 3 ,Protv ,B1TV ,Evz ,capital ,Ziarul Finaciar ,etc „”In postare anteriora ati spus exact in ce fel se incerca o lovitura care va instala o ditadura de anumit fel in Romania Din aceste motive a fost elaborat acea fituica pe care PNL a denumit -o program de guvernare dar care are rol doar de a legaliza o astfel de lovitura Din pacate pentru PNL Romania este o tara menbre NATO si UE si nu va fi guvernata niciodata decatre un partid care a demonstrat ca promoveaza incompenteta dar aceasta nu este tot deoarece in ciuda faptul ca are doi juristi la varf la elaborare unei astfel de fituici au lansat caile liber pentru jaful Asa ca vor avea o surpriza neplacuta sa vada ca noul Guvernul al Romania ce va fi format in 2016 se va alcatui in jurul lui dl Bogdan Aurescu actualul Ministru al afacerilor externe iar program de Guvernare va fi elaborat impreuna cu specialisti ,oamenilor de afaceri , top manageri din randul Romanii care au studiat in strainatate ,Deasemene diaspora ,si studenti vor avea o contributie important la elaborare unui astfel de program etc Pana atunci programul de Guvernare respectiv care va pune baza unui Guvernul ce va fi condus de dl Bogdan Andrescu va fi trimis catre mai multe Ambasadele a unor tari partenere NATO si a UE iar apoi se va prezenta diferenta care va fi de la cer la pamant intr-un astfel de program si continut din acea fituica pe care PNL il a denumit program de Guvernare Avand in vedere importanta unei astfel de subiect voi reveni ca sa prezint mai multe informatia despre ea ”

 • Acest document a fost postat pe contul de Facebook a lui dl Iona Cristoiu Deutsche Welle ,RFI ,Wallstreet .ro Antena 3 ,Protv ,B1TV ,Evz ,capital ,Ziarul Finaciar ,etc „”In postare anteriora ati spus exact in ce fel se incerca o lovitura care va instala o ditadura de anumit fel in Romania Din aceste motive a fost elaborat acea fituica pe care PNL a denumit -o program de guvernare dar care are rol doar de a legaliza o astfel de lovitura Din pacate pentru PNL Romania este o tara menbre NATO si UE si nu va fi guvernata niciodata decatre un partid care a demonstrat ca promoveaza incompenteta dar aceasta nu este tot deoarece in ciuda faptul ca are doi juristi la varf la elaborare unei astfel de fituici au lansat caile liber pentru jaful Asa ca vor avea o surpriza neplacuta sa vada ca noul Guvernul al Romania ce va fi format in 2016 se va alcatui in jurul lui dl Bogdan Aurescu actualul Ministru al afacerilor externe iar program de Guvernare va fi elaborat impreuna cu specialisti ,oamenilor de afaceri , top manageri din randul Romanii care au studiat in strainatate ,Deasemene diaspora ,si studenti vor avea o contributie important la elaborare unui astfel de program etc Pana atunci programul de Guvernare respectiv care va pune baza unui Guvernul ce va fi condus de dl Bogdan Andrescu va fi trimis catre mai multe Ambasadele a unor tari partenere NATO si a UE iar apoi se va prezenta diferenta care va fi de la cer la pamant intr-un astfel de program si continut din acea fituica pe care PNL il a denumit program de Guvernare Avand in vedere importanta unei astfel de subiect voi reveni ca sa prezint mai multe informatia despre ea ”

 • aha,deci Maior a pus presiune pe Georgescu ….:)

 • aha,deci Maior a pus presiune pe Georgescu ….:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *