Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Gîndul de Breaking news, marți, 26 aprilie 2016

Codruța Kovesi se răzbună pe SIE, pentru Operațiunea Spionarea ei de către Black Cube

Tremură de trepidațiile veștii senzaționale site-urile și televiziunile de știri după atacul lansat de Codruța Kovesi la adresa SIE cu prilejul unuia dintre numeroasele simpozioane inutile dedicate Luptei împotriva corupției.
Redau vestea așa cum a apărut ea pe toate site-urile, copiată de la o publicație la alta, potrivit învățăturii În presa noastră de azi, nimic nu dispare, totul se transformă!:
„Aflata la o conferinta organizata de Fredom House, Expert Forum si CRPE pe baza lansarii unui raport privind indicele sustenabilitatii DNA pe 2015, Kovesi a mai spus ca situatia continua chiar daca cei mai multi dintre inculpatii anchetati de DNA isi deschid conturi in strainatate sau exista firme straine anchetate in tara lor pentru mita data in Romania.
«Nu am primit niciodata informari de la SIE, am aflat din comisii rogatorii sau din investigatii jurnalistice. Mi-e greu sa cred ca ofiterii de informatii nu dau peste aceste elemente si nu inteleg de ce nu sesizeaza DNA. Am vazut ca foarte multi dintre cercetati isi muta averea si bunurile in strainatate. Este de siguranta nationala, ca atunci cand milioane de euro sunt transferate in off-shore, sau cand sume considerabile de bani sunt date ca mita prin off-shoreuri pentru licitatii publice». Kovesi s-a mai intrebat cum se poate ca un suspect sa achizitioneze o casa de sase milioane de euro in Franta si ofiterii de informatii SIE sa nu afle aceasta informatie si sa nu sesizeze DNA.

Mulți sunt convinși, din cîte-mi dau seama după semnele uluirii din titluri, că e un atac neașteptat.
Un atac neașteptat pentru cei care nu știu.
Cei care știu se așteptau la acest atac.
Se spune de la ureche la alta, cum e regula în statul polițienesc romând de azi, că investigația Black Cube a fost dacă nu comandată de SIE, atunci măcar aprobată de SIE.

Oricum cel care a comandat-o și a plătit-o e un om al SIE, una dintre pușculițele Serviciului.
Luat la întrebări, Mihai Răzvan Ungureanu ar fi declarat că n-a știut de investigarea de către angajații Black Cube a însăși Icoanei anti-corupție Codruța Kovesi.
Cică nu l-a crezut nimeni.
Nici măcar SRI, care a dejucat Operațiunea SIE prin arestarea celor doi angajați ai Black Cube, Serviciu cu care se află într-un Război pe viață și pe moarte, potrivit legilor nescrise după care funcționează Serviciile secrete peste tot în lume.

Atacul Codruței Kovesi e un semnal că șefa DNA știe și n-are de gînd să ierte.
Astfel că în perioada următoare ar trebui să ne așteptăm la un măcel pus la cale de DNA în rîndul oamenilor SIE din politică, din presă și din afaceri.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

26 comentarii pentru articolul „Gîndul de Breaking news, marți, 26 aprilie 2016”

 • Sa vedem cine e mai tare: DNA sau SIE ? http://youtu.be/ZJorgHJPLY4

 • Maistre bolsevic !!! Dute dracului si nu mai ataca DNA-ul !!! Mai pisatule nu-ti dai seama ca esti un gunoi si jeg !!! Ma pis pe toata cariera ta si pe familia ta jegoasa !!! Jeg Nenorocit !!!

 • Apropos de Doamna Udrea !!! Iata inca o dovada a bataii de joc pe care Basescu a ridicat-o la rang de politica de stat. Ce isi imagina acest impostor si demagog ca se va intampla cu infrastructura din Romania, daca la Ministerul Dezvoltarii numeste doua fatuci fara absolut nici o pregatire, sau experienta in materie de investitii, constructii si administratie poblica. Ma refer la Elena Udrea si la prietena ei Ana Maria Topoliceanu, aceste copilitte care abia terminasera liceul in anii 90!!! Pe langa faptul ca facusera o facultate pe puncte la o universitate securistica de drept, alta pregatire nu aveau si nici nu puteau sa aibe. Acest Basescu prin tot ce a facut a ingropat, a subminat, a sabotat si a pus in pericol Romania prin promovarile si numirile pe care le-a facut in Ministere unde trebuiau folositi exclusiv ingineri constructori, arhitecti si economisti cu experienta si probitate profesionala. Parerea mea este ca a trage la raspundere numai a unor tineri incompetenti si necalificati pentru ca s-au facut grave abuzuri si neregului in acest Minister si in altele (vezi cazul Monica Ritzi), cand principalul responsabil este Basescu, dovedeste in mod indubitabil ca Justitia il protejeaza pe acest gropar al tarii in continuare!!! In 10 ani de presedintie, acest fost navigator de ape tulburi, care si-a incendiat propria nava, nu avea nici competenta, caracterul si mai ales capacitatea intelectuala de a duce Romania pe un drum bun. Dealtfel Ministerul Dezvoltarii si Turismului care a avut un buget enorm nu a realizat absolut nici o investitie care sa produca plus valoare si sa aibe o utilitate practica. Ar trebui calculate toate pierderile pe care Romania le-a suferit pe parcursul anilor, datorita administratiei Basescu si acolitilor sai lipsiti atat de calificare corespunzatoare , dar mai ales de simt moral si caracter, ei avand o singura preocupare cum sa devalizeze mai crunt bugetul de stat. Consider ca Justitia are obligatia morala si patriotica de a face un inventar al pierderilor uriase si banilor cheltuiti in zadar de acest Basescu, asta in timp ce Sanatatea si Invatamantul sufereau din lipsa de fonduri !

  • Omule,esti bolnav?Ce are Udrea ,Basescu,Ritzi cu subiectul de mai sus?Bine ca a bagat Basescu frica-n voi,il visati si noaptea.Trebuie si chiar este mare de va sta la asa multi in git.Pe ei,Base!

  • Omule,esti bolnav?Ce are Udrea ,Basescu,Ritzi cu subiectul de mai sus?Bine ca a bagat Basescu frica-n voi,il visati si noaptea.Trebuie si chiar este mare de va sta la asa multi in git.Pe ei,Base!

 • Care spioni? Parca cineva a sters cu buretele…

 • Ambaturile astea intre sisteme nu aduc nimic bun tarii ,inloc sa conlucreze impreuna la consolidarea democratiei si stirvirea coruptiei ,ei, sefii acestor institutii isi baga batul prin gard unul altuia.

 • Wow! E cineva care nu vrea să toarne la urechea Luluței? Și nici n-o crede sfântă? Păi astea-s două motive uriașe să simpatizez SIE!

 • Ha ha , informatiile obtinute prin spionaj nu pot fi folosite in instanta, mai mult, ar trebui sa se deconspire spionii ca sa sesiseze DNA ! Kovesi vorbeste aiurea de data asta, SIE nu este organ de ancheta , nici SRI, dar astia au ajutat-o sa -si creeze o imagine formidabila pe munca altora… Nu spun ca ea nu munceste dar serviciul ei are prea putini oameni pentru un volum urias de infractiuni….

 • Dale lu cristoiu….. peste tot numai….lucruri neserioase..peste tot. oamenii actioneaza in virtutea unor resentimente…. dupa optica limitata a maistrului…

 • Ati stricat Breakingul degeaba,acum trebuie sa mai dati unu despre altoirea ficusului :)))

 • INSEAMNA CA SPIONII AU AFLAT CEVA GRAV?????

 • Just 🙂 Pai se pare ca SIE est le coeur de la corruption n’est pas ……….?!?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *